Last news

Weet je zelf een kortingscode voor autohuur in Itali? Een combinatie van een fly drive is ook ideaal om fit aan te komen in Itali. Op elk vliegveld kun je..
Read more
Genoeg reden dus om regelmatig iets te plannen! En laten we eerlijk zijn, wie kan het tegenwoordig nog zomaar ophoesten? Voor de Belgische parken geldt 25 korting buiten het hoogseizoen..
Read more
Veterschoenen staan perfect bij een zakelijke look en draag eens een paar flashy instappers bij je favoriete jeans, perfect voor een dagje shoppen! Kortingsbon lang store : 84jcaex, copyright sisel...
Read more

Korting zwemmen meerdal


korting zwemmen meerdal

plezier met de Rotterdampas! Ook buiten de grenzen van het park leent de omgeving zich voor een actieve vakantie, ga bijvoorbeeld lekker wandelen in de bossen en neem de fiets en trap de kilometers weg door de schitterende omgeving van Venlo. De cottages op het bungalowpark zijn allemaal comfortabel en praktisch ingericht. In onze baden krijg je met de Rotterdampas de volgende korting: Eén keer gratis recreatief zwemmen, onbeperkt 0,50 korting op recreatief zwemmen, Onbeperkt 0,80 korting op groepslessen (doelgroepzwemmen). Ook bij de Rotterdamse zwembaden! Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Centerparcs Meerdal korting! De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, een superlange glijbaan, de weldaad van het kruidenbad, stroomversnelling, golfslagbad en voor de allerkleinsten is er het veilige Kinder-doe-bad/Peuterbad voor heel veel waterpret. Met de pas krijg je gratis toegang of flinke korting bij meer dan 750 attracties.

De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, een superlange glijbaan. Voordelen: Gratis zwemmen, 20 korting in de shops, gratis sportactiviteiten zoals.a. Bowlen en 20 korting op Center Parcs boekingen. Denk jij dat je past bij Center Parcs en wil jij op Het Meerdal.

Korting zwemmen meerdal
korting zwemmen meerdal

Mis geen Centerparcs Meerdal aanbieding! De zomer sport je binnen of buiten op de sportvelden. Iedere soort huisje heeft eigen sunweb korting parkeren schiphol karakteristieken, let dus goed op wat je wilt en boek het huisje dat perfect bij jou en je gezin past. Deze actie is geldig tot en met 28 februari 2019. Het hele gezin komt dus in beweging! De Rotterdampas is de leukste kortingspas van de regio Rotterdam. Naast het zwemmen is er nog veel meer te doen op Het Meerdal: het vieren van jouw spectaculaire kinderfeestje; heerlijk dineren in én van onze restaurants; 7 dagen per week shoppen in de Fashion Store en Toys Souvenirs; sportactiviteiten zoals klimmen, boogschieten, bowlen, waterfietsen. Een dagje zwemmen bij Center Parcs Het Meerdal is alles wat je van een heerlijk dagje uit verwacht!

Korting zwemmen meerdal
korting zwemmen meerdal


Sitemap