Last news

Let er wel op dat deze actie van niet geldig is in combinatie met andere acties of kortingen. Ontvang de laatste kortingen van Damestassen en zo direct in uw mailbox...
Read more
Want u kunt nu met hetzelfde geld ineens veel meer kleding kopen. Op vertoon van de glamour krijgt u bij meer dan 2500 winkels in Nederland en Belgi de speciale..
Read more
In het bestelproces zie je vaak een invulveld met de tekst: "vul hier jouw kortingscode in". Wij zijn deze website begonnen omdat wij zelf vaak online bestellingen plaatsen. Meest..
Read more

40 korting ov zomervakantie


40 korting ov zomervakantie

de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Vrijdag gratis vol tarief tot.00 uur, korting van.00 uur tot.00 uur, daarna gratis. Op saldo reizen met korting van dinsdag t/m vrijdag.00 uur. Je kunt ook reizen met (trein)kaartjes. Laad je OV-chipkaart dus op voor dat je op reis gaat.

40 korting ov zomervakantie

Je reist met de trein met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer reis je met 34 korting. Een weekend studenten OV is gewoon geldig in de zomervakantie 2018. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting. Wanneer je dus van plan bent om doordeweeks te gaan reizen is het aan te raden om voor genoeg saldo op je OV-chipkaart te zorgen. Weekend OV zomervakantie 2018. Dit zijn dus de data waarmee je rekening moet houden als houder van een OV studentenkaart. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Weekabonnement, weekendabonnement, maandag korting tot.00 uur, daarna gratis gratis tot.00 uur, daarna korting. Gelukkig kan je met je week studenten OV-chipkaart wel met korting reizen in de zomer. Studenten weekend OV-chipkaart feestdagen, met een studenten weekend OV kan je zelfs tijdens de feestdagen gratis reizen. Most popular, exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders. Profiteer van de check-uit moderiemen kortingsbon alert service en diverse acties.


Sitemap