Last news

Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen. De aanbiedingen van maakmijnkindblij voor meer voordelen. Verzending, geverifieerde kortingscode, gratis verzending met een kortingscode qnzan, pak code..
Read more
Zo weet je zeker dat je altijd kan profiteren van bijvoorbeeld de beste Fashion-deals. Exclusief: 5,- kortingscode op alles code, kortingscode van 10 code, kortingscode van 10 deal, actie: 20..
Read more
Je kunt hier de hele dag verblijven om heerlijk tot rust te komen, bijvoorbeeld door diverse saunacabines te bezoeken en een beautybehandeling of massage te ondergaan. Vul korte vragenlijsten in..
Read more

Studenten ov kaart korting medereiziger


studenten ov kaart korting medereiziger

kind heeft geen recht op een eigen plaats. Een Railrunnerkaartje is én dag geldig. De Treinpakkers worden op veel plekken huis aan huis verspreid. Inchecktijd is bepalend, het meereiskaartje is geldig tot en met 3 september 2017. Een meereiskaartje kun je combineren met: Reizen op saldo met de OV-chipkaart. Er zitten echter wel een aantal voorwaarden aan de meereiskaart. Dan kun je deze alsnog gratis aanvragen.

studenten ov kaart korting medereiziger

Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met Railrunner voordelig met de trein. Veranderen van vervoerder kan niet tijdens de spitsuren. . Ze zijn er weer: de Treinpakkers! Kinderen gratis mee in Brabant, reis je met een OV-chipkaart of een dalurendagkaartje in Brabant dan reizen er maximaal 2 kindern van 4 t/m 11 jaar gratis mee. Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart. Dat betekent dat de reis op maandag t/m vrijdag niet mag starten tussen 6:30 9:00 uur en tussen 16:00 18:30 uur. Als je op hetzelfde traject op én dag heen en terug reist, kun je het best een dagretour kopen. Niet geldig in de Thalys. Geldig op de binnenlandse trajecten van InterCity Berlijn, ICE Interational en Intercity direct. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee.

studenten ov kaart korting medereiziger

Intratuin kortingsbon koffie, Dolce gusto kortingsbon, 40 procent korting ov bus,


Sitemap