Last news

Halo Wars 2 voor 7,98, koop bij Gamemania, Halo Wars 2 voor 7,98. Onze camperhoezen zijn 100 waterdicht,. Uiteraard kun je online aangeven voor welke console je de game bij..
Read more
All about YOU, deze nieuwe fashion shop gaat de concurrentie aan met die andere grote online warenhuizen. Controleer je keuze en reken af Nadat je een product aan je..
Read more
Laat het ons weten, we helpen je graag verder. Je kunt je ook inschrijven voor de mailing zodat je geen aanbiedingen misloopt. Juni 2019, een cadeaubon van Divoza koop..
Read more

Studenten ov kaart korting medereiziger


studenten ov kaart korting medereiziger

kind heeft geen recht op een eigen plaats. Een Railrunnerkaartje is én dag geldig. De Treinpakkers worden op veel plekken huis aan huis verspreid. Inchecktijd is bepalend, het meereiskaartje is geldig tot en met 3 september 2017. Een meereiskaartje kun je combineren met: Reizen op saldo met de OV-chipkaart. Er zitten echter wel een aantal voorwaarden aan de meereiskaart. Dan kun je deze alsnog gratis aanvragen.

studenten ov kaart korting medereiziger

Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met Railrunner voordelig met de trein. Veranderen van vervoerder kan niet tijdens de spitsuren. . Ze zijn er weer: de Treinpakkers! Kinderen gratis mee in Brabant, reis je met een OV-chipkaart of een dalurendagkaartje in Brabant dan reizen er maximaal 2 kindern van 4 t/m 11 jaar gratis mee. Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart. Dat betekent dat de reis op maandag t/m vrijdag niet mag starten tussen 6:30 9:00 uur en tussen 16:00 18:30 uur. Als je op hetzelfde traject op én dag heen en terug reist, kun je het best een dagretour kopen. Niet geldig in de Thalys. Geldig op de binnenlandse trajecten van InterCity Berlijn, ICE Interational en Intercity direct. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee.

studenten ov kaart korting medereiziger

Intratuin kortingsbon koffie, Dolce gusto kortingsbon, 40 procent korting ov bus,


Sitemap