Last news

Dus het belooft ook in 2019 weer een topvakantie te worden op Camping Parc La Clusure. Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Met een glas wijn..
Read more
Om zijn overlevingskansen aanzienlijk te vergroten dient hij in de VS immunotherapie te ondergaan. Samen met de Stichting Vlaggenparade Rotterdam is op 16 december de vlaggenparade in miniatuur onthuld..
Read more
Exclusief: 20 op alles in de magix online shop, met uitzondering van reeds afgeprijsde producten!20.00 kortingGebruik de volgende code: winter2019. Vodafone zeige SMS-Kurzwahlen für andere Länder). Du hast noch keinen..
Read more

Studenten ov kaart korting medereiziger


studenten ov kaart korting medereiziger

kind heeft geen recht op een eigen plaats. Een Railrunnerkaartje is én dag geldig. De Treinpakkers worden op veel plekken huis aan huis verspreid. Inchecktijd is bepalend, het meereiskaartje is geldig tot en met 3 september 2017. Een meereiskaartje kun je combineren met: Reizen op saldo met de OV-chipkaart. Er zitten echter wel een aantal voorwaarden aan de meereiskaart. Dan kun je deze alsnog gratis aanvragen.

studenten ov kaart korting medereiziger

Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met Railrunner voordelig met de trein. Veranderen van vervoerder kan niet tijdens de spitsuren. . Ze zijn er weer: de Treinpakkers! Kinderen gratis mee in Brabant, reis je met een OV-chipkaart of een dalurendagkaartje in Brabant dan reizen er maximaal 2 kindern van 4 t/m 11 jaar gratis mee. Als je uitcheckt wordt het bedrag dat je reis kost afgeschreven van de OV-chipkaart. Dat betekent dat de reis op maandag t/m vrijdag niet mag starten tussen 6:30 9:00 uur en tussen 16:00 18:30 uur. Als je op hetzelfde traject op én dag heen en terug reist, kun je het best een dagretour kopen. Niet geldig in de Thalys. Geldig op de binnenlandse trajecten van InterCity Berlijn, ICE Interational en Intercity direct. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee.

studenten ov kaart korting medereiziger

Intratuin kortingsbon koffie, Dolce gusto kortingsbon, 40 procent korting ov bus,


Sitemap