Last news

Kinderen 3 t/m 11 jaar: 11,50. U ontvangt aan de balie een Aqua Mundo Waardecheque te waarde van het teveel betaalde bedrag. In geval van onduidelijkheden beslist het management van..
Read more
Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld. Kijk hier voor actuele prijzen. Kortingscodes voor webwinkels zoals Ouwehands Dierenpark Geldig t/m januari 2020 Wildlands kortingscode voor..
Read more
Sony, pak deze korting, geldig t/m juni 2018, pak 10 korting. Meer over Plasmavisie, onze klantenservice, openingstijden: Gesloten 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00..
Read more

Korting bus arriva


korting bus arriva

product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel-abonnement op een persoonlijke OV-chipkaart kortingscode bcc geladen moet worden. Ingangsdatum geldig t/m, oV-chipkaartnummer. Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen en is verkrijgbaar als maand- en als jaarabonnement. Altijd Korting 1 jaar, altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. (Spits: weekdagen bus 7:00-9:00, trein 6:30-9:00).

korting bus arriva

Bodyguard kortingscode 2019
Embricana korting
We fashion korting veronica

Voorwaarden, op Dalkorting Noord-Brabant zijn de p roductvoorwaarden van toepassing. . Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere afstanden met bus, tram of metro. Bekijk abonnementen, dagje samen shoppen? Je kunt dit product: Kopen bij de balies en loketten van alle vervoerders, behalve. Google maps Wij slaan uw voorkeuren (bijv. Overstappen is te allen tijde mogelijk. Je kunt het Netabonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar.

Je reist meer dan 3 keer per maand Minimaal 10 km In de daluren (verschilt per regio) Arriva Dal Vrij.
Je reist meer dan 3 keer per week Minimaal 30 km In de daluren.
Alle dal korting abonnementen van Arriva in een handig overzicht.
Prijzen per Onbeperkt reizen met de bus in Fryslân.
Geldig: In alle Arriva stads-, streek- en buurtbussen in Noord-, Zuidwest- en Zuidoost Fryslân.


Sitemap