Last news

Ikea Family, met name voor klanten die regelmatig online producten bestellen bij ikea is het handig om een account aan te maken. Doorlopend profijt van aanbiedingen, in de online woonwinkel..
Read more
De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app. Praxis nu..
Read more
Verlopen -25 Korting 25 korting op je bestelling, je krijgt nu 25 korting op je gehele bestelling. Bekijk hier de nieuwste Nelson aanbiedingen en kortingscodes van dit moment -10 Korting..
Read more

Aanbieding ijskarten uithof


aanbieding ijskarten uithof

voor 1, 2 of 4 personen bij Sportainment center. Het circuit is ruim 300 meter en de bedoeling is dat je per drift zoveel mogelijk rondes aflegt. Wilder Kaiser gasten: korting op ski- en snowboardles. Unable to remove now. Please try again later. Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Crazy Friday, karten en lasergame in de mix. Het gewone karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren. Kenmerken van IceKart Rucphen, jongeren (15 - 21 Groep volwassenen, Attractieparken). Voordelig overdag Doordeweeks deal, superleuke woensdagmiddag voor kids Kids Middag.

Freestyle Friday 30 euro tegoedbon voor vakantie Wilder Kaiser. IJskarten doe je in elektrisch aangedreven karts met spikebanden op een spiegelgladde ijsvloer van ongeveer 3500m2. Na aanschaf van het ticket dien je voorafgaand aan jouw bezoek te reserveren! Maar wat dacht je van karten op een ijskartbaan? 2012, korting 51 4 of 8 heats (ijs)karten voor 1, 2 of 4 personen bij Sportainment center. Anders dan bij het gewone karten draait het bij ijskarten niet per se om de snelheid, maar om jouw behendigheid met de kart.

Ponypark slagharen wigwam aanbieding
Roompot reisagenten aanbieding

Geef als kado, unable to kortingscode madeleine mode add now. Het kan bij IceKart Rucphen! Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Ben jij tactisch en behendig genoeg? Karten meets lasergame, karten en lasergame in de mix Kids. Uithof in Den Haag (vanaf 29 vervalt 21 jun. Het beste begin van je dag Koffie skin. IJskarten : dé leukste manier van karten! Door de juiste lijn te pakken, de bochten goed aan te snijden en behendig door de bochten heen te driften, ga jij als winnaar over de finish! Voordelig de piste op in de avond Avond special.

Ben je op zoek naar korting?
Houd het overzicht in de gaten!
Knal over het glibberige circuit tijdens twee heats ijskarten bij de, uithof in Den Haag.
In onze winkels profiteer je regelmatig van scherpe aanbiedingen, IJskarten doe je in elektrische karts waarmee je over de ijsbaan glijdt.
Prijzen ijskarten -.


Sitemap