Last news

Tevens kun je bij terecht voor een groot assortiment aan materialen en gereedschap op het gebied van DIY (Do It Yourself drippers en het zelf maken van coils (diverse soorten..
Read more
Verder lezen Winkels die mogelijk ook interessant voor je zijn Voor deze winkels hebben wij ook alle kortingen verzameld Wat vind jij van Kruidvat? Dit is altijd gratis! Naar..
Read more
Wanneer je onze website dagelijks in de gaten houdt is het erg makkelijk bij te houden zodat jij zeker weet dat je geen enkele korting meer laat liggen. Open..
Read more

Aanbieding ijskarten uithof


aanbieding ijskarten uithof

voor 1, 2 of 4 personen bij Sportainment center. Het circuit is ruim 300 meter en de bedoeling is dat je per drift zoveel mogelijk rondes aflegt. Wilder Kaiser gasten: korting op ski- en snowboardles. Unable to remove now. Please try again later. Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Crazy Friday, karten en lasergame in de mix. Het gewone karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren. Kenmerken van IceKart Rucphen, jongeren (15 - 21 Groep volwassenen, Attractieparken). Voordelig overdag Doordeweeks deal, superleuke woensdagmiddag voor kids Kids Middag.

Freestyle Friday 30 euro tegoedbon voor vakantie Wilder Kaiser. IJskarten doe je in elektrisch aangedreven karts met spikebanden op een spiegelgladde ijsvloer van ongeveer 3500m2. Na aanschaf van het ticket dien je voorafgaand aan jouw bezoek te reserveren! Maar wat dacht je van karten op een ijskartbaan? 2012, korting 51 4 of 8 heats (ijs)karten voor 1, 2 of 4 personen bij Sportainment center. Anders dan bij het gewone karten draait het bij ijskarten niet per se om de snelheid, maar om jouw behendigheid met de kart.

Ponypark slagharen wigwam aanbieding
Roompot reisagenten aanbieding

Geef als kado, unable to kortingscode madeleine mode add now. Het kan bij IceKart Rucphen! Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Ben jij tactisch en behendig genoeg? Karten meets lasergame, karten en lasergame in de mix Kids. Uithof in Den Haag (vanaf 29 vervalt 21 jun. Het beste begin van je dag Koffie skin. IJskarten : dé leukste manier van karten! Door de juiste lijn te pakken, de bochten goed aan te snijden en behendig door de bochten heen te driften, ga jij als winnaar over de finish! Voordelig de piste op in de avond Avond special.

Ben je op zoek naar korting?
Houd het overzicht in de gaten!
Knal over het glibberige circuit tijdens twee heats ijskarten bij de, uithof in Den Haag.
In onze winkels profiteer je regelmatig van scherpe aanbiedingen, IJskarten doe je in elektrische karts waarmee je over de ijsbaan glijdt.
Prijzen ijskarten -.


Sitemap