Last news

Deetman van Onderwijs destijds bijna de kop. De dagkaarten zijn per geschrapt. Minimale saldo om te kunnen inchecken is 4 euro minder dan het instaptarief, omdat het saldo maximaal 4..
Read more
Nieuwste New York Pizza Kortingscodes: Korting, korting details, verloopt, deal, bestel 2 30 CM Italian Style Pizza's voor maar 18,99 bij New York Pizza, deal, bestel 2 35 CM New..
Read more
Zuid-Holland, antwerpen, brussel, henegouwen, limburg BE, luik. Geldig van t/m, shop kerstcadeaus met extra veel korting. Gratis samples bij je bestelling. Dan profiteer je namelijk van exclusieve Douglas korting in..
Read more

40 korting ns kaartje kopen


40 korting ns kaartje kopen

dat dan aangeven of hoe werkt dat? Op het scherm verschijnt dat er met korting wordt gereisd. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen. Daarnaast wordt bij NS Flex het tarief voor de gehele treinreis (ook als je met meerdere vervoerders reist) bepaald door de inchecktijd. Tariefverschillen, in de regel betaal je (ongeveer) hetzelfde als je in een vergelijkbare situatie zonder NS Flex reist. Of moet er dan een andere persoonlijke kaart worden aangevraagd?

40 korting ns kaartje kopen
40 korting ns kaartje kopen

40 korting ns kaartje kopen

Omoda kortingscode 10 euro, 10 euro korting groupon duitsland,

Ik ben niet in het bezit van electronische pasfoto's en daarom zijn we persoonlijk naar het loket gegaan, maar het blijkt te moeilijk voor NS Hoe kan ik nu nog reageren? Thea van Heumen. Hanna, 23:26 #45 Mag ik in augustus ook op maandag en vrijdag reizen met de keuzedag van de voordeelurenkaart? Ik wil alleen een stukje van mijn traject met de trein en ik wil mijn reis niet onderbreken om een NS-kaartautomaat (voor een kaartje) te zoeken. Geldt de 40 korting ook voor hen? Euro duurder, reizigers die geen abonnement hebben, kunnen NS Flex aanschaffen voor eenmalig tien euro. Anna, 11:35 #82 Als ik van Amsterdam naar Mechelen in Belgie reis met een daluren kortingskaart, hoe kan ik dan uitchecken bij de grens zonder de trein uit te moeten? De Haan, 15:23 #56 Ik was vanmorgen op het NS station in Leeuwarden om nogmaals te vragen hoe een voordeelurenabonnement met keuzedagen werkt. Tenslotte wordt er voor deze korting betaald door de reiziger, en dan vind ik dat de NS het niet moeilijk moet gaan zitten maken met vr en nĂ  9 uur kortingstijden. Riet van de Berk, 19:35 #46 Mag ik in aug. Korting Eerste klas Tweede klas Volledig tarief 43,99 26,91 20 korting 35,19 21,53 40 korting 26,39 16,15 Retour Dagretour: van Sittard naar Schiphol Airport en terug (dezelfde dag). Is het nu de bedoeling dat ik een nieuwe voordeelurenkaart bestel?

Kunst voor jou korting, Met korting naar sauna son, Molenheide korting,


Sitemap