Last news

Kinderen, 65-plus en groepen. Die duurt 1, 2 of 3 jaar. Neem ze dan eens een dagje voordelig mee: met je studentenreisproduct kun je drie vrienden het hele weekend én..
Read more
Tegenwoordig vooral in trek voor ombouw tot foodtruck. Die ribbeltjes in het plaatwerk zitten er alleen maar in omdat het anders te slap zou worden. Maar links en rechts ontdek..
Read more
Maak nu gebruik van deze actie. Deze about YOU kortingscode is geldig voor nieuwe klanten bij een bestelling van minimaal. De én is speciaal voor aanbiedingen van Wehkamp. Door Karlijn..
Read more

Planckendael korting


planckendael korting

Brilbeertje Tinka klimt in de bomen en de hangmat, en op mama. MET UW abonnement geniet. Gloednieuw is de familie berberapen. Onze groep bedreigde gorilla's breidde uit met een schattige babygorilla. Bestel je tickets online en krijg 1,5 euro online korting.

Neem contact op via: Website, contact, informatie, social media, website, contact, informatie, social media, copyright, deals die exclusief via ons verspreid worden, mogen niet gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van. Online:.00*.00* Kassa: 21,50 16,50. Ze krijgen vanaf de zomer een vaste stek in ZOO, planckendael en ook zij mogen voor kleintjes zorgen want deze soort is bedreigd.planckendael korting

Planckendael backstage : 75,00 (max.
20 personen per gids).
Deze korting wordt berekend en afgerond per artikel.
10 korting in onze restaurants.
Je proeft, nipt en geniet 10 voordeliger in alle horecapunten van ZOO Antwerpen en ZOO.

Kinderen -3 jaarHuur kinderwagen: 3,00 ( 10,00 borg jeton te koop in de shop. Volwassenen: 24,08, eur, kids / 60: 19,85, eur, bestel uw tickets hier, abonnement: Sluit een ZOO planckendael -abonnement. Wandel met de pinguns in continent Amerika. Ook bij de brilberen signaleren we veel kattenkwaad. Ontvang gratis de nieuwste en beste pretpark en dierentuin aanbiedingen in je mailbox. De kassa's in het park sluiten 1 uur voor sluitingstijd. Bestel je tickets online, wintertarief: vanaf tot en met krijg je 5 korting op een dagticket.


Sitemap