Last news

Tussen Uitgeest en Alkmaar moet een noodreparatie worden uitgevoerd. De volgende ochtend meldde de NS aan de reizigers dat er, in tegenstelling tot de voorafgaande dag, geen vervangende bussen zouden..
Read more
Onderscheidingen (3 normale prijs 6,35. Lekker als aperitief bij een hapje, maar ook heerlijk bij niet al te uitgesproken visgerechten. Deze druif wordt elk seizoen het eerste geoogst. De..
Read more
Ga op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival en stort met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898. Op zoek naar de leukste attracties, vol spanning, actie en..
Read more

Planckendael korting


planckendael korting

Brilbeertje Tinka klimt in de bomen en de hangmat, en op mama. MET UW abonnement geniet. Gloednieuw is de familie berberapen. Onze groep bedreigde gorilla's breidde uit met een schattige babygorilla. Bestel je tickets online en krijg 1,5 euro online korting.

Neem contact op via: Website, contact, informatie, social media, website, contact, informatie, social media, copyright, deals die exclusief via ons verspreid worden, mogen niet gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van. Online:.00*.00* Kassa: 21,50 16,50. Ze krijgen vanaf de zomer een vaste stek in ZOO, planckendael en ook zij mogen voor kleintjes zorgen want deze soort is bedreigd.planckendael korting

Planckendael backstage : 75,00 (max.
20 personen per gids).
Deze korting wordt berekend en afgerond per artikel.
10 korting in onze restaurants.
Je proeft, nipt en geniet 10 voordeliger in alle horecapunten van ZOO Antwerpen en ZOO.

Kinderen -3 jaarHuur kinderwagen: 3,00 ( 10,00 borg jeton te koop in de shop. Volwassenen: 24,08, eur, kids / 60: 19,85, eur, bestel uw tickets hier, abonnement: Sluit een ZOO planckendael -abonnement. Wandel met de pinguns in continent Amerika. Ook bij de brilberen signaleren we veel kattenkwaad. Ontvang gratis de nieuwste en beste pretpark en dierentuin aanbiedingen in je mailbox. De kassa's in het park sluiten 1 uur voor sluitingstijd. Bestel je tickets online, wintertarief: vanaf tot en met krijg je 5 korting op een dagticket.


Sitemap