Last news

De gebruiksvriendelijkheid van het programma is verder vereenvoudigt en dit maakt het zelf maken van een kalender nog veel leuker dan ooit tevoren. Alle kortingsacties worden met de hand toegevoegd..
Read more
Pak deze codeszer, februari 2019, gebruik deze m kortingscode voor 40 korting op een foto op canvas. Pak deze codedbh3, geldig op een foto op plexiglas. Wij weten als geen..
Read more
Tea and Tattle Tea and Tattle specialises in affordable quality English Afternoon Tea. Popular student bus passes Credit: Warner Bros. Do you need a student bus pass? The cost varies..
Read more

Cjp pas bioscoop korting


cjp pas bioscoop korting

de Local Goods Store in Amsterdam. Gelukkig wordt dit verdrietige scenario geen werkelijkheid, want het barst van de filmische producties. Schaamteloos meezingen met de hits van Abba 30, the Lion King, boek met 30 vooruit en feel the love tot 280. In plaats daarvan vertellen we je wel gewoon dat je bij de grootste filmketen van Nederland terecht kunt voor alle films die je je maar kunt bedenken; van mega obscuur tot Scary Movie-achtige producties. CJP pas, de mogelijkheden en kortingen die je ermee krijgt, de kosten en waar.

Altijd korting Januari 2019 vouchers alleeninktcjp pas bioscoop korting

Want met de Pathé Voordeeltickets profiteer je van flinke kortingen op de toegangsprijs. Check om teleurstelling te voorkomen bij jouw bioscoop wanneer de korting geldt. Als je school geen CJP Cultuurkaart aanvraagt kan je zelf altijd nog een CJP pas kopen. Behalve de jongeren met een. Check voor je gaat wel even de website van de betreffende vestiging. En misschien is het niet direct cultuurgerelateerd, maar de CJP pas geeft de pashouders ook de mogelijkheid op verzekeringen, apparatuur en reizen. Onderstaand volgt alles over. Op vertoon van je pas krijg je 1,- korting op je kaartje als je de bios bezoekt op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag (dus in het weekend en op vrijdagavond walibi jumbo korting gaat deze vlieger niet op).

Voetbalshop korting nieuwsbrief, Alternate korting tweakers, Uit eten korting nijmegen, Extra korting centerparcs,


Sitemap