Last news

A Dos Toques, jAMB 2019, shutdown Monitor.02 MB ". Overall, nice place for bowling. Read Bowling Almere APK detail and permission below and click download apk button to go to..
Read more
Verloopt op : Altijd geldig, geplaatst : 2 jaar geleden. 2 : Baby, baby- en kinderkleding, mooi gezond, sieraden, horloges accessoires, e-books * 1,5 : Dvd, muziek, games, speelgoed, koken..
Read more
Dekbed-Discounter biedt jou 14 dagen bedenktijd mocht je niet tevreden zijn. Klik op bevestig en de korting wordt direct verrekend. Papillon Mendoza (3 eden Bedding Duchess (3) day dream teun..
Read more

Telenet korting handicap


telenet korting handicap

een internetverbinding. Is je aanvraag niet goedgekeurd of niet volledig? Het wettelijk kader van het KB korting duinrell kruidvat voor het automatisch toepassen van het sociaal tarief is nog niet van kracht. Een tegemoetkoming voor hulp van derde. base, Mobistar, Scarlet, Telenet (tel. Enkel een attest specifiek voor elektriciteit en aardgas is geldig. Doe je aanvraag voor sociaal tarief. Voordelen voor personen met een leefloon.telenet korting handicap

Wil je sociaal tarief aanvragen?
Check zeker eerst de voorwaarden.

Je bent ouder dan 18 jaar en: je hebt een handicap van minstens 66: je werd minstens 66 blijvend fysisch of psychisch gehandicapt of arbeidsongeschikt verklaard; je bent invalide in het kader van de ziekteverzekering; je hebt een inkomensvervangende tegemoetkoming en een vermindering van het. Om het sociale telefoontarief te kunnen genieten, moet je tot een van volgende vijf categorien behoren en aan de voorwaarden voldoen: Personen ouder dan 65 jaar: moeten alleen wonen of samenwonen met én of meerdere personen van minstens 60 jaar; kunnen ook samenwonen met kinderen.

Korting albelli kalender, Kortingscode euromast rotterdam, C&a 20 korting jassen, Korting kras vakanties,

De Telecomwet bepaalt dat personen met een handicap en oudere mensen met een laag inkomen recht hebben op een lager tarief. De maximale korting kan voor én persoon op verschillende abonnementen samen genomen worden. Voorwaarden, je bent ouder dan 65 jaar en: je woont alleen of samen met een of meer personen ouder dan 60 jaar; je woont samen met je kinderen of kleinkinderen die schoolplichtig zijn of een handicap hebben van minstens 66 (kleinkinderen moeten bovendien wees zijn. De telefoonverbindingen die door middel van de kaart tot stand gebracht worden, worden tegen het normale tarief aangerekend. Het sociaal tarief geldt niet voor het verbruik op een tweede verblijfplaats, of voor de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw. Voor electriciteit zijn dit de voorwaarden : een leefloon toegekend door het ocmw van uw gemeente (wet een gewaarborgd inkomen voor bejaarden (wet ) of de rechthebbende die met toepassing van artikel 21, 2 van dezelfde wet het recht op rentenbijslag behouden en een inkomensgarantie.

Alles over sociaal tarief - Telenettelenet korting handicap


Sitemap