Last news

Er wordt dan een langere reisroute in rekening gebracht. De reiziger moet dan echter in Hengelo uitchecken bij NS en inchecken bij Blauwnet en betaalt een hoger tarief. Ook..
Read more
Met deze punten maak je kans op reisprijzen: een weekend in Europa voor 2 personen inclusief vervoer met de Thalys en een overnachting (3x een retourreis met de Thalys (15x)..
Read more
Wanneer je jezelf inschrijft voor de gratis nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het voordeligste wijnaanbod en kortingscodes. Als je alle bovenstaande opties hebt doorlopen kun je de..
Read more

Korting kaartjes huishoudbeurs 2019


korting kaartjes huishoudbeurs 2019

uur een extra werkoverleg over onvrede over een hoge werkdruk. Amsterdam en wijde omstreken is door een computerstoring bij ProRail al de hele avond onbereikbaar per trein, en ook mensen in Amsterdam kunnen niet of nauwelijks naar huis. Daarbij is uitgegaan van een zo goed mogelijke dienstverlening tijdens de stremming. Werkzaamheden behoren binnen het aangekondigde tijdvak te zijn voltooid. 10 augustus 2014 seinstoring verergert reizigersoverlast utrecht Vandaag werd het treinverkeer rond Utrecht, dat wegens de werkzaamheden in het kader van het fors uitdunnen van de wissels en flexibiliteit van het spoorwegnet toch al zeer magertjes was, nog verder verslechterd door een seinstoring. Een nieuw dieptepunt was het gedoe rond de gunning van de Zeeuwse busconcessie. Door een seinstoring viel in een groot gedeelte van het land (het gebied dat werd omgeven door de hoekpunten Amersfoort - Almelo - Groningen - Leeuwarden - Zwolle - Amersfoort) rond 4 uur het treinverkeer nagenoeg geheel stil. Dat meldt L1 op basis van een bericht van De Limburger, dat het strafdossier heeft ingezien. Peijs houdt niet VAN actie, meerstadt niet VAN lezen De rode draad van de verhoren van de Parlementaire enqutecommissie Fyra was vandaag wie heeft wel of niet om welke al dan niet vertrouwelijke financile informatie gevraagd en had die wel of niet ongevraagd of desgevraagd.

Watertuin kortingscode, Betaalbaarshoppen.nl korting,

Een belangrijk argument om de NS de HSL-concessie niet af te nemen, was de stelling van de NS dat er overstapvrije verbindingen via de HSL-Zuid zouden komen. Immers, op dit moment zijn ook de CAO-onderhandelingen bij de NS gaande. We wensen Arriva en de provincie veel succes met de implementatie en zullen de gang van zaken nauwlettend blijven volgen. 20:00 uur De oorzaken en achtergronden van het totaal mislopen van de vernieuwing van viaducten over de A1 dienen goed te worden onderzocht. Voor Beter OV treedt opnieuw met Connexxion in overleg over deze kwestie, en zal ook de opdrachtgevers van de busmaatschappij hierbij betrekken.

Efteling tickets korting ah, Otto kortingscode augustus 2019,


Sitemap