Last news

Met zijn jaren lange keuken ervaring gaat dit Ronald goed. Bedankt voor je reservering! Voorwaarden, dit drank arrangement is 2,5 uur geldig bij Diner. Het hele gezelschap dient deel te..
Read more
In 1990 Bemboom gave the park to his children, who sold it to the Spanish group. 2x nachten 2x ontbijtbuffet met Randy Rosie. Attractiepark Slagharen is an amusement park situated..
Read more
Heeft u vragen of opmerkingen, reageer dan op deze blogpost. Maar de tijd staat niet stil. KPN bekend gemaakt dat, kPN beoordeeld is als beste mobiele provider én alles-in-1 provider...
Read more

Walibi kortingsacties


walibi kortingsacties

1 x in te voeren. De voordeligste treinkaartjes vind je via onze prijsvergelijker (of maak gebruik vgz becel pro activ actie van de combi aanbieding van de Spoordeelwinkel). Dan heeft de Spoordeelwinkel van de Nederlandse Spoorwegen van tijd tot tijd een combi-aanbieding voor Trein Toegang. Dan komen er wel parkeerkosten bij: 8 euro per auto. Hier worden herhaaldelijk twee tickets voor volwassenen geveild. De voordelige toegangskaarten zijn niet geldig tijdens Halloween Fright Nights dagen. Liever niet met de trein? Of, madurodam met Korting? Zoek je iets leuks en leerzaam voor jonge kinderen, dan is voordelig naar het Spoorwegmuseum ook leuk. Gelukkig bieden een aantal websites dit dagje uit met korting aan. Je kunt je uren vermaken met de spectaculaire achtbanen, waaronder de Goliath, El Condor en Xpress: Platform.

Walibi flevo korting
Walibi kortingscode 2019

Zo kun je hier al tickets kopen vanat 27,50. Deze is korting op wolky schoenen echter momenteel niet beschikbaar. Ga direct naar de website en ontdek welke aanbieding het beste past bij u en uw gezin! Naast deze zogenoemde thrill rides zijn er ook talloze keuzes voor bezoekers met minder stalen zenuwen, zoals de Splash Battle en de El Rio Grande. Triomf, blijdschap en een dosis adrenaline. Bezoek Walibi met korting, kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang tot het park, maar een standaardticket voor volwassenen kost normaal gesproken 35,50. Zorg er dus voor dat je nooit meer biedt dan 50 biedt: dan is Walibi zelf namelijk goedkoper. Neem dan een kijkje bij die hierboven genoemde websites, bezoek Walibi met korting, en ga de strijd aan met je angsten. Met de Walibi Pass kunt u namelijk voor 59,00 euro het gehele jaar door naar dit spectaculaire pretpark.


Sitemap