Last news

Februari 2019 Home24 kortingscode: 60 korting op alles Pak deze code0pv5 Minimale bestelwaarde: 500. Zaterdag, zondag, beleef de Zwaluwhoeve ervaring Ontdek dit prachtige resort midden in de Veluwse natuur. Momenteel..
Read more
De informatie met betrekking tot de uitgerekende datum, en de geboortegegevens van mijn kind(-eren) die ik later met WIJ deel, worden door de partners van WIJ gebruikt om mij op..
Read more
Inmiddels is de collectie al veel breder en met nog meer variatie. Vaak is er een ruim aanbod designs en maten beschikbaar. Handig om bijvoorbeeld cadeau te geven. Read..
Read more

40 korting ov arriva


40 korting ov arriva

kaart staan, anders kan je niet mee. Wacht je langer dan kan DUO je daarvoor een boete opleggen die flink kan oplopen. Altijd Korting is interessant voor iedereen die meerdere dagen per week reist over langere afstanden. Dit account is eenvoudig aan te maken via de website. Als je in de bus, metro of tram instapt, check je in door de kaart voor het incheck kastje te houden. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet op tijd opladen van een gekocht reisproduct of abonnement op een OV-chipkaart. Daarmee doet de NS aan klantbinding. Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. In de Qliners 315, 324, 335, 350 en 351 in Noord- en Zuidwest-Fryslân. Met Altijd Korting abonnement Maand op uw OV-chipkaart heeft u altijd 20 voordeel.

Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. Het opladen van saldo gaat eenvoudig en kan zelfs automatisch. Ook 40 korting voor je medereizigers (max. Check je dus om 6:25 uur s ochtends in, dan kan je toch tijdens de spits reizen met korting. Geldig: In alle Arriva stads-, streek- en buurtbussen in Noord-, Zuidwest- en Zuidoost Fryslân. Alleen 1e jaar extra voordelig, dal Voordeel kost normaal 50 euro per jaar en met OV-Fiets erbij 60 euro per jaar.

Bij een kortingsproduct is het nodig om ook voldoende saldo op je OV-chipkaart te hebben, voordat je ermee kunt reizen. 3 personen, zie Samenreiskorting). Kies je regio, alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Niet geldig op de nachtlijnen en de OV-shuttle in Limburg, in de bussen van Breng op het traject Venlo-Nijmegen en bij andere vervoerders. Niet geldig: Bij andere vervoerders. De kaart wordt dan zo snel mogelijk naar je huisadres opgestuurd.

Altijd Korting abonnement Maand40 korting ov arriva


Sitemap