Last news

Deze tickets zijn de gehele week geldig. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij de klantenservice Alleen geregistreerde gebruikers mogen..
Read more
Adressen en openingsuren van uw favoriete winkels. Action, aD Delhaize, albert Heijn, alfa Romeo, apotheek. Meer informatie Newsletter Blijf op de hoogte van de nieuwe promoties en myShopi shopping tips..
Read more
Hoe meer leden we hebben, des te meer korting we krijgen van de diverse online shops en diensten. Tips en Tricks e-Kortingscode, bespaar met ons ledencollectief, meer dan 265.000 mensen..
Read more

Dagje artis met korting


dagje artis met korting

die wij hadden. Zo biedt de dierentuin plaats aan diverse bedreigde soorten, waaronder de Afrikaanse wilde hond, de algazel en de Aziatische olifant. Het product of de dienst was niet beschikbaar De prijs of korting kwam niet overeen De website van was lastig te gebruiken Feedback versturen. Geschikt voor schoolreisjes, ja Geschikt voor meetings Ja Geschikt voor kinderfeestjes Ja Binnenspeeltuin Aanwezig Buitenspeeltuin Aanwezig Rondleiding mogelijk Ja Lees meer Weer Artis Lees meer GeverifieerdMitchell Hartwig Score van deze klant Wij moesten met een paar vrienden in groepjes naar een natuurtentoonstelling, toen bedachten. Hier vind je tevens een schitterend planetarium en een aquarium.

Het is ook mogelijk om reguliere tickets met een extraatje te kopen via Dagje Uit Deals.
Als je een optimaal dagje uit of weekendje weg wilt creren is het ook leuk om te overnachten bij het dierentuin zelf.
We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Artis in Amsterdam voor je op een rij.
Veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen voor Artis in Amsterdam.
Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met korting naar Artis in Amsterdam.dagje artis met korting

Tickets met korting kunnen alleen bij de anwb besteld worden tot en met 31 december 2019,.00 uur.
De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2019.

Bedankt, voor de feedback! Artis is een van de bekendste dierentuinen van het land en telt circa 900 diersoorten. Het park is namelijk opgericht in 1838 en daarmee de oudste dierentuin van Nederland. Je kunt een bezoek aan Artis eventueel combineren met een middagje rondkijken in de Hortus Botanicus, waar je kennis maakt korting liefhebberen met (historische) planten en bijzondere tropische gewassen. Bekijk dan altijd onze up-to-date Artis pagina. In dierentuin Artis is dan ook meer te beleven dan alleen het bekijken van de bekende dieren.

Bezoek de vele dieren met Artis korting in de historische dierentuin van onze hoofdstad.
Combineer een bezoek bijvoorbeeld met een kijkje in het planetarium.
Hoogste Artis korting Alle info & reviews Snel en makkelijk kaartjes kopen!
Artis bezit een prachtige dierencollectie, zon 900 diersoorten.
Er zijn meerdere diersoorten vertrokken uit Artis door onder meer het overlijden of een verhuizing in het kader van fokprogrammas.

Inkt123 kortingscode, 60 plus korting, C&a 20 korting jassen, Hema zorgverzekering 2019 korting,


Sitemap