Last news

Wij geven op elk systeem 2 jaar garantie. Veel huizen werden beschadigd, landbouwgronden vernietigd, bedrijven geruneerd en eigenschappen verloren met name zee kant vakantieoorden. Cadeau, folder 02-2019, folder, home februari..
Read more
Ook is een goede coating belangrijk om ze 100 lichtdicht te maken. Al onze rolgordijnen worden dichtbij gefabriceerd, zodat we goed toezicht hebben op de kwaliteit. Het is mogelijk..
Read more
Width"126" height"21" src"ars-4_g" id"5c5cedd83d58a" border"0" AC: 1 Merzouga Kasbah Tombouctou Dit mooi en groots opgezette kasbah-hotel is én van de betere in de regio. Diwan, Diwan, Diwan, width"126" height"21" src"ars-3_g"..
Read more

Sporten met korting anderzorg


sporten met korting anderzorg

starten met sporten? U ontvangt dan onder andere: Een duo- lidmaatschap van 75,83 p/m voor 63,02 p/m. Basic-Fit, goedkoop sporten bij een Basic-Fit in de buurt? Klik op de volgende pagina op "Afsluiten via mij"! Lidmaatschap mét live groepslessen van 27,08 voor 23,30 p/m. We doen dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website en die van anderen. Dit is geen spam! 2 x begeleiding als u zichzelf inschrijft (inschrijfgeld is eenmalig 35 of 65 voor Amstelveen Premium).

Dat is een jaarlijkse besparing van 288! Anderzorg is dus n van de goedkoopste zorgverzekeraars. Leden van een sportschool (diverse grote ketens) kunnen korting krijgen op hun zorgverzekering. Nieuwe klanten krijgen zelfs 65 euro retour.

Deze website is geen commercile site en ben ik ook niet werkzaam voor Anderzorg. Fit20, samen in shape komen? Als klant van CZ krijgt u veel kortingen en extras als u gaat sporten bij Basic-Fit, HealthCity of Fit20. Bekijk alle voordelen en kom in beweging! Om deze website goed te laten functioneren en af te stemmen op je voorkeuren, maken we gebruik van cookies. Beste bezoeker, beste vriend, welkom op mijn pagina, mijn naam is Chris.

Bij een abonnement van slechts 6 maanden profiteert u van: Tot 17 korting per 4 weken. Ga door naar de website van en verdien 40 per aangebrachte vriend. Andere sportscholen, liever naar een andere sportschool? Dit is mijn nieuwe actiepagina.


Sitemap