Last news

Als je bij jassen bent en deze selecteert bij favorieten, dan krijg je een mail zodra er jassen van alle merken binnenkomen. Verschillende soorten vesten Ook vind je hier fijngebreide..
Read more
Ben jij liever lui dan moe? Klanten over iPad Air 2, geplaatst op:, top iPad, er stonden 4 sterren bij de conditie, maar er is bijna niets te zien...
Read more
Kortingscode (optioneel opmerkingen (optioneel kostenoverzicht reservering, totaalbedrag reservering 0,00). 1 Reis, vertrek, datum en tijd inleveren auto. Heeft u een kortingscode? Volgende 2 Auto 4 Betalen 5 Bevestig. Vluchtnummer..
Read more

Korting abonnement avifauna


korting abonnement avifauna

ouders/verzorgers met aantoonbaar eigen kinderen of én of twee ouders/verzorgers en kinderen die samen op én huisadres ingeschreven staan. Bent u de voordeelpas kwijt? Maar we wonen niet samen. Bestel je tickets direct online en sta niet in de rij! Wat verstaan kortingsbon maken wij onder een gezin? Je kunt meerdere kinderen tegelijk meenemen op de rittenkaart, echter dient er elk bezoek in elk geval 1 abonnementspas of de bevestigingsmail van je abonnement 2019 getoond te worden. De Diergaarde is op deze avonden tot.30 uur geopend! Nee, de voorwaarde is dat jullie op én huisadres ingeschreven staan.

Korting abonnement avifauna
korting abonnement avifauna

De evenementen buiten het seizoen zijn enkel voor genodigden en vallen niet onder het gezinsabonnement. Kinderfeestje, jarige abonnementhoudertjes ontvangen 6,00 korting per vriendje of vriendinnetje op een verjaardagsfeestje. Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Gedurende de wintermaanden worden alle extras bekend gemaakt van het daaropvolgende seizoen. Heb jij in seizoen 2018 (31 maart t/m 28 oktober) een Tivoli-abonnement gehad en wil je in seizoen 2019 (april t/m oktober) opnieuw een abonnement afsluiten? Je kunt hier de gegevens aanpassen. Welke evenementen kan ik per seizoen bezoeken met mijn meerjarig gezinsabonnement? Let erop dat de fotos duidelijk, actueel, het formaat van een pasfoto hebben en alleen van het gezicht zijn. Het park heeft meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken!

korting abonnement avifauna


Sitemap