Last news

Mijn kinderen gaan hier nog lang plezier van hebben :-)! Space scooter Junior, speciaal voor de kleinere kinderen is er de Space Scooter Junior. De Space Scooter helpt zo ook..
Read more
15 korting diverse theaters (0 beoordelingen een oer-Hollandse musical gratis programma- boek diverse theaters (0 beoordelingen de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber Er zijn uitjes zonder..
Read more
klik hier voor dames sale Klik hier voor heren sale Klik hier voor kids. Koop deze Tommy Hilfiger set van 3 boksersshorts voor 19 bij Tommy. Sorry, we hebben geen..
Read more

Met korting naar walibi


met korting naar walibi

achtbaanritje letterlijk een vliegende start beleeft. El Condor is een spannende achtbaan, omdat je voeten los bungelen tijdens het ritje. Bent u een echte Walibi fan en gaat u meerdere malen per jaar naar dit plezante pretpark in Belgi? Actuele kortingsacties zijn voor je geselecteerd. Dan is de Walibi Pass een ideale uitkomst voor.

Ook in de zomermaanden worden er regelmatig leuke feesten georganiseerd. De Halloween Fright Nights zijn heel populair. Walibi Holland korting verkrijg je op deze pagina. De 3 spannendste achtbanen in Walibi Holland.

Gamma actie 21 korting
Treasure juwelier kortingscode
Skin de uithof korting
Kinepolis kortingsbon

Vergeet niet om na afloop even te kijken hoe benauwd je op de actiefoto van de afdaling staat! Jonge kinderen vermaken cjp korting nike zich in Walibi Play Land in kindvriendelijke attracties, zoals een luchtballonnendraaimolen, een ballenbak en een rustige rondrit. Niet voor watjes dus. 'System restarted, launch ready to fire!' Een onride van Xpress in Walibi Holland met de nieuwe kleuren (helaas zonder lichteffecten, waarschijnlijk een defect). Niet zo gek, want het is de hoogste, de langste én de snelste achtbaan van de Benelux. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep.


Sitemap