Last news

Moederdag Actie, zie onze actie voor moederdag hier. Turks badhuis, een schitterende hamam ruimte, u kunt kiezen uit 3 massages. Een oase van rust, voel. Denk aan beautybehandelingen, bodywraps, massages..
Read more
Een geldig bewijs voor docenten/medewerkers onderwijsinstelling is én van de onderstaande bewijzen: Een docenten- of medewerkerspas waarop het jaartal staat vermeld; Een officieel document/verklaring van jouw onderwijsinstelling waaruit blijkt..
Read more
Inwoners van het Groothertogdom Luxemburg kunnen telefonisch contact opnemen met 352(0) of via. Canon zal in dat geval een nieuwe bepaling vaststellen ter vervanging van de nietige/vernietigde bepaling, waarbij..
Read more

Korting vertalen nl en


korting vertalen nl en

wilde worden". Kom naar de open dag op 9 februari! Kies uit meer dan 400 klassikale opleidingen op locaties door heel Nederland.

Opleidingen taalvaardigheid en vertalen LOIkorting vertalen nl en

Korting vertalen nl en
korting vertalen nl en

Zakelijke communicatie in meerdere talen op HBO-niveau. Wil je ook zeker zijn van vlot leesbare, overtuigende en foutloze teksten? Praktijkgerichte cursussen voor taalvaardigheid, kies je opleiding, hBO-opleidingen. Als die fortnite save the world free niet in orde zijn, verdien je de investering moeilijk terug. . Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past?korting vertalen nl en

Kies voor een bachelor, een kort HBO-programma of een vakgerichte cursus. De kortingsactie is geldig voor inschrijvingen in de periode van 25 januari t/m 14 februari 2019. De kortingsactie is alleen geldig voor cursussen en opleidingen waarbij de korting wordt vermeld.


Sitemap