Last news

Bekijk hier de Landal GreenParks kortingsacties. Het Vennenbos, schouwberg 7 5527 JH, hapert Nederland Uitstapjes in de omgeving 109 beoordelingen voor Het Vennenbos Gemiddelde beoordeling: 8,6 Algemene indruk 8,6 Kamers..
Read more
Met 6 zalen maakt deze bioscoop deel uit van de C-Cinema bioscopen in West-Brabant. Als ik cognac bestel moet ik dat dan extra betalen? Vorige week was ik jarig en..
Read more
Kies je gratis cadeau. Dit is een tegoed wat je ontvangt bovenop een sale, kortingscode of andere actie. Bestelling afronden Door rechtsbovenaan de pagina op 'afrekenen' te klikken, kom..
Read more

Aktie shop kortingsbon


aktie shop kortingsbon

gedrukt logo retailer, aankoopdatum, naam product, prijs van het product en de btw van het product. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie. Per aangekocht Actiemodel is slechts én aanvraag toegestaan. Het is winkeliers en dealers niet toegestaan deel te nemen namens hun klanten. Deze actievoorwaarden Actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Zomer Promotie 2018 (hierna: "de Actie. De plaats waar Deelnemer een Actiemodel koopt bepaalt welke Canon-entiteit is aan te merken als organisator van de Actie. Importeurs en andere resellers zijn uitgesloten van deelname aan deze Actie. Nieuwste Aktiesport Kortingscodes: Korting, korting details, verloopt, korting, sale 1 1 gratis 10 korting @ Aktiesport 4/11/2018, korting. Ingeval Canon Nederland de Actie organiseert, zal - voor zover rechtens toegestaan - op deze Actievoorwaarden en eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of met deze Actie in verband staan Nederlands recht van toepassing zijn en zal de rechtbank van Amsterdam bevoegd zijn. Vul je gegevens in en ga naar betalen.

Importproducten zijn uitgesloten van de Actie. Mocht de Actie desondanks tijdelijk onderbroken of eventueel stopgezet moeten worden, dan neemt Canon uitdrukkelijk afstand van alle verantwoordelijkheid en hebben Deelnemers aan de Actie geen recht op schadevergoeding. Het Privacy Policy van Canon Luxemburg is te raadplegen via /privacy-policy. Canon zal in dat geval een nieuwe bepaling vaststellen ter vervanging van de nietige/vernietigde bepaling, waarbij zoveel mogelijk de strekking van de nietige/vernietigde bepaling in acht zal worden genomen. Met betrekking tot de deelname aan de Actie, de gevolgen en de uitvoering daarvan, ziet de Deelnemer af van iedere rechtsvordering tegen partners, sponsoren en medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij Canon. De Actie is een eindgebruikersactie en geldt uitsluitend voor Actiemodellen die Deelnemer gedurende de Actieperiode koopt bij een aan de Actie deelnemende (internet)winkel met een handelsadres in Nederland, Belgi of Luxemburg (het Promotiegebied). Indien een Deelnemer het Actiemodel, op grond waarvan hij/zij mag deelnemen aan de Actie, retourneert, vervalt het recht op deelname. De persoonsgegevens van Deelnemer, die via deelname aan de Actie aan Canon worden verstrekt, worden door Canon verwerkt in overeenstemming met de thans geldende wettelijke bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en met Canon's Privacy Policy.

Canon verbindt zich niet tot deze termijn. Canon is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving de Actievoorwaarden gedurende Actieperiode te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de Actie te staken, te wijzigen of aan te passen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder dat Canon daardoor. Indien en voor zover enige bepaling van deze voorwaarden nietig wordt verklaard of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen van de voorwaarden onverminderd van kracht blijven. Het saldo op je Aktiesport cadeaukaart hoef je niet in én keer te besteden.

Vul de kortingscode. Correspondentie en klachten. Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw. Kies voor de optie "Aktiesport kortingscode" onder "Vul hier je kortingscode of pasnummer in". Na registratie zal het Canon-tegoed op een persoonlijke webpagina worden geplaatst. Deelnemer kan het Canon-tegoed uitsluitend kortingsbon party at home songs gebruiken direct bij de aankoop van het Actiemodel, dan wel bij een vervolgaankoop van een ander Canon-product bij (een onlinevestiging van) de wederverkoper waar het Actiemodel is aangeschaft.

Summer Promo - Canon Nederland
Aktiesport kortingscode Korting voor januari


Sitemap