Last news

BankGiroLoterij 25 korting, dierenpark, wildlands Adventure Zoo, emmen, emmen. Als jij meespeelt met de Nationale Postcode Loterij heb je geluk! Op 2 april werd het mannetje geboren, hij heeft de..
Read more
Na de warming-up is de blauwe route In de Draeck met een hoogte van 5 tot 7 meter een leuke uitdaging. Een wandeling of fietstocht door de prachtige bossen van..
Read more
Rondom het huis is eigenlijk niets te doen voor kinderen Lees meer Het hotel 8 Verbergen Geweldige vakantie gehad Compact gezellig zeker de moeite waard Compact gezellig zeker de moeite..
Read more

Wnf ranger korting


wnf ranger korting

dit ingenieuze corpus eigenlijk? Dan krijg je 7,50 korting! Als je WNF-Ranger bent, kun je met de bon uit je jaarlijkse bonnenboekje en je Rangerpas met korting of gratis naar een dierenpark, attractiepark of ander leuk uitje! 2,50 korting, op vertoon van de bon en je clubpas krijgen WNF-Rangers vanaf 7 jaar 2,50 korting op het entreekaartje. 3,50 korting, wNF-Rangers krijgen op vertoon van hun pas en de bon uit het boekje 3,50 korting op de toegangsprijs. Ga op expeditie in de onvergetelijke werelden van wildlands Adventure Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven! Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? In het park is ook een hele mooie mannetjes leeuw te zien, hij woont samen met zijn drie leeuwinnen in de Stad der Oudheid. Als je durft kun je op woensdagmiddag en in het weekend zelfs een grote spin over je hand laten lopen of een kakkerlak aaien tijdens Koele Knuffels.

Hier kom je 75 levensgrote dinosaurussen tegen. Leuk om te weten dat je niet extra hoeft te betalen voor deze speciale programmas. Dan krijgen jij, en maximaal 3 andere personen 3,50 korting op de entreeprijs. In DierenPark Amersfoort kun je klimmen boven beren, met je fietsboot langs giraffen varen en glijden naast de hyenas.

Super spannend, want onderweg wacht een verrassing. Alle info ontvang je automatisch in je inbox. 3,50 korting, ben je WNF-Ranger? TIP: Iedere schoolvakantie zijn er in het park speciale evenementen! Neem de bon uit het boekje mee, en ook je clubpas.


Sitemap