Last news

Kortingscode De beste tv-series: nu 2 voor 30 euro. Het is gelukkig heel eenvoudig! De volgende gebruikte artikelen kun je aanbieden: games, muziek, films en (studie)boeken. Op zoek naar een..
Read more
Weet je meteen waar je aan toe bent als je bij je favoriete online kledingwinkel gaat bestellen. Een C A kortingscode, een Fashionology kortingscode, korting bij Poppy's Parade of Stippenkorting..
Read more
Word gratis lid, bij deze populaire winkels ontvang je wel exclusieve korting. Ze bestaan namelijk al sinds 1947. Ontvang exclusieve, feenstra korting met je Shopkorting account. Feenstra tot 7,50..
Read more

Fit for free korting werkgever


fit for free korting werkgever

heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en die vertelde mij dat ze alleen een particulier contract hebben en verder niets. Daar wij het verschil van de voorgaande maanden tevens hebben gecorrigeerd zullen wij u zo spoedig mogelijk een totaalbedrag van? Vervolgens heb ik een ellelange mail correspondentie gehad met de klantenservice van Fit For Free. Nu een aantal maanden later viel het mij op dat er elk emaand het normale tarief wordt afgeschreven en dus geen bedrijfsfitness korting heb gekregen. Mijn Klacht: Begin januari wilde ik mij bij Fit For Free inschrijven met bedrijfskorting. Enkel staat er vermeld kortingscode shakespeare diever dat je je kan inschrijven via een formulier of online. Gewenste Oplossing: Ik ben tevreden als mijn teveel betaalde geld terug wordt gestort en mijn contract vernietigd. Direct juridisch advies nodig? Daarnaast vertelde ze mij dat ik mij alleen via bedrijfsfitness kan inschrijven door mijn werkgever mij te laten inschrijven.

fit for free korting werkgever

Winkeltje van anne kortingscode
Actie korting treatwell
Sn brussels airlines kortingscode

Voor meer info, check ons cookie statement. Ontdek de kortingscode iedereenehbo voordelen van bedrijfsfitness voor jou als werknemer. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. Bedrijfsfitness Online factureert naar uw werkgever een bedrag van? Hiermee volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. 6,11 in het tegoed voor de (reeds vooruitbetaalde) periode /. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Ik ben vol enthousiastme naar Fit For Free gegaan en aan de balie medewerker verteld dat ik via mijn werkgever korting kon krijgen en met deze korting mij wilde inschrijven. Deze miscommunicatie heeft mij ondertussen rond de 100 gekost en Fit For Free wil zich absoluut niet inspannen om mij tevreden te stellen of met een oplossing te komen.

BedrijfsFitnessOnline - Ng voordeliger sporten, fit For Freefit for free korting werkgever

Studio anneloes korting, Gaiapark met korting, Satebestellen korting,


Sitemap