Last news

Reserveer hier je dagje wellness. Laco sportcentrum Oirschot heeft alles voor een dag heerlijk recreatief zwemmen met je hele gezin. Bekijk direct de actie. Het buitenbad heeft een peuterbassin en..
Read more
Je kunt je meubelen en andere woonartikelen hier aanschaffen en direct meenemen. Contact met ikea Voor meer informatie over ikea kun je terecht bij de klantenservice in én van de..
Read more
Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips. Via maak je kans om gratis kaarten voor de Vakantiebeurs te winnen. Gratis kaarten voor de Vakantiebeurs, maar je maakt ook kans..
Read more

Beekse bergen safari resort tripadvisor


beekse bergen safari resort tripadvisor

te ontdekken niet eens zo heel groot. Hiervoor moesten we een stukje van de wandelsafari doen. Ranger Basecamp Dagelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de rangers van het Safari Resort Beekse Bergen waar de kinderen aan mee kunnen doen. Een uitgebreid ontbijtassortiment wat tussen.00.00 aan je deur gehangen wordt. Nachtelijke escapades zijn namelijk niet ongewoon en tijdens ons verblijf heb ik de leeuwen volop horen brullen in de eerste nacht. De dieren die langskomen variren telkens. Ook de zwarte Neushoorn is vanaf nu in het Safari Resort Beekse Bergen te zien! Voor wie zo graag eens tussen de wilde dieren wil slapen we hebben goed nieuws!

Safari resort beekse bergen (Hilvarenbeek Safari Resort Beekse Bergen, de nieuwe huisjes review Safari Resort Beekse Bergen; slapen tussen de wilde dieren!

Dat hebben ze dan toch maar goed voor elkaar, want hierdoor weet ik wel zeker dat we nog eens terug moeten komen. Hier geniet u optimaal van de natuur en komt u oog in oog te staan met leeuwen, zebras, nieuwsgierige giraffes en nog veel meer bijzondere diersoorten. Na een geslaagde dag op het park kunt u heerlijk aanschuiven in Restaurant Moto, gezellig een potje bowlen in Pamoja Lounge of samen spetteren in het overdekte zwembad Maji Springs met waterspeeltuin. Wat ik zo fijn vind, is dat de woonkamer eens niet tv-gericht is opgesteld. Dagelijks kan je pizzas bestellen en je hebt de keuze uit 6 verschillende smaken. Er werd volop gepaard, ook al blijken de mannetjes daar gecastreerd te zijn, hun lusten zijn er nog niet minder om geworden. Als je het mij persoonlijk vraagt, zijn de savannes het leukste om aan te verblijven. Maar dit Safari Resort Beekse Bergen is toch wel de kers aanbieding restaurant volendam op de slagroom van die overheerlijke taart! Safari Resort Beekse Bergen; de accommodaties. Borrelen met een kudde zebras naast. Daarnaast is er ook voor de kinderen voldoende keuze.

beekse bergen safari resort tripadvisor

Kortingscode speelland beekse bergen
Aquarium bergen korting


Sitemap