Last news

Door slechts 1,- te betalen heb je de mogelijkheid om de volgende maand pas te betalen door middel van een maandfactuur. Verlopen kortingscodes, h M, verlopen: Ontvang 5,- terug op..
Read more
Heb je een extra Voordeelkaart van De Kruidvat? Veilig vastgegespt vlieg je over het meer! Het park heeft attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud, terwijl de meeste..
Read more
Behoudt zich het recht voor de informatie op, en overige inhoud van, de website te wijzigen op elk gewenst moment. Aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van..
Read more

Korting zandsculpturen 2019


korting zandsculpturen 2019

hebben wij speciale arrangementen. De uitdagende opdracht om het allemaal te raden. . Iedereen die ooit op het strand is geweest heeft vast ooit een zandkasteel gebouwd.

Kinderen jonger dan 6 jaar ontvangen gratis entree, terwijl tickets voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar 4,50 kosten. We zijn in 2019 geopend vanaf 12 april t/m 2 november 2019, van maandag t/m zaterdag met het thema Reis om de Wereld. . Behalve mooie bouwwerken van zand kan je tijdens een kortingsbon klein zwitserland bezoek aan t Veluws Zandsculpturenfestijn ook een bezoek brengen aan kunstexposities, een leuk winkeltje, een gezellig restaurant of aan de beeldentuin. Aangenaam verrast door de sculpturen. Met onze kleindochter van 6 dit festijn bezocht. Wanneer u hier online uw kaarten bestelt, hoeft u niet te wachten bij de entree. Reis om de Wereld! De omgeving, midden in de Veluwe, leent zich ook prima voor een langduriger verblijf. Schilderijen in zand uitgebeeld. Datum van activiteit: oktober 2018 Meer beoordelingen bekijken. Engels (13 frans (4 meer talen, uitstekend65, heel goed72, gemiddeld26. Mooie kunstwerken in het theme Nederlandse Meesters.

New york pizza 25 procent korting, Intratuin halsteren 20 korting,


Sitemap