Last news

Wilt u sfeervolle raamdecoratie voor in de woonkamer? Bent u nieuwsgierig geworden naar het ruime aanbod van raamdecoratie op maat? Inmiddels hebben we dat wel gedaan en hebben we..
Read more
Contactformulier Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Hoeveel is het percentage van een getal? Actuele trends en inspiratie *10 korting bij bij een minimale bestelwaarde van 75 De..
Read more
Wanneer je extra comfort wilt hebben zoals een jacuzzi, sauna en/of zonnebank kun je het beste kiezen voor luxe of extra luxe. Omdat kinderen zich prima vermaken, kunnen ouders ook..
Read more

Kortingskaarten plopsaland hasselt


kortingskaarten plopsaland hasselt

boeken. Met de ecocheques van Edenred of Eco Pass Sodexo kunt u wel betalen in Jetair Centers en Thomas Cook Travel Centers voor de aankoop van combinatieformules trein hotel in het buitenland. Met deze vervoerbewijzen kunt u de grens dus niet over. Culturele attracties, stadswandelingen en kortingskaarten in de hele wereld in samenwerking met Ticketbar. U hebt dus geen extra vervoerbewijs nodig om u met de trein te verplaatsen tussen Brussel-Zuid en de andere Brusselse stations: uw internationale ticket volstaat!

kortingskaarten plopsaland hasselt

kortingskaarten plopsaland hasselt

Boekt u uw reis in een station of per telefoon, deel dan uw Thalys TheCard-lidmaatschapsnummer mee aan onze verkoper. NB: Bij de meeste vervoerders kan de rijrichting niet gekozen worden. Meer informatie kortingscode nike webshop over de Diabolo-toeslag Zijn er specifieke reisformules voor bedrijven? Op de IC- en ICE-treinen van Deutsche Bahn is de reservering van uw zitplaats facultatief. Meer info over Thalys ThePass-formules vindt u op de Thalys website. Reizen vanaf midden december kunt u dan ook pas in oktober boeken.

Waarom heb ik een bankkaartlezer nodig voor betalingen met kredietkaart op de website nmbs Internationaal? De Thalys- of ICE-tickets met vertrek of aankomst in Luik-Guillemins zijn geldig in de hele zone Luik, met de volgende stations en stopplaatsen: Angleur, Bressoux, Chnée, Luik-Guillemins, Luik-Carré, Luik-St-Lambert en Sclessin. Is er een getrouwheidsprogramma voor wie regelmatig met Thalys reist? Informeer u altijd over de volledige tariefvoorwaarden wanneer u tickets koopt. Boek uw reis vanuit of naar het Belgische station van uw keuze Heb ik bovenop mijn ICE ticket nog een afzonderlijk ticket nodig voor mijn aansluiting in Belgi? Hoe groter de afstand, hoe meer voordeel u hebt aan een Connection-ticket. Ons systeem stelt u automatisch de meest geschikte formule voor. Kijk voor alle zekerheid na of op uw ticket 'inclusief Diabolo-toeslag' staat vermeld.


Sitemap