Last news

Sale: Peugeot 208, peugeot 208, tech Edition.2 PureTech 110 1x, kleur, blanc Nacre, van 20.740. U bedient alle functies snel en makkelijk via de i-Cockpit. Luxe uitgevoerd met.a.: 15 inch..
Read more
En krijg tot 10,- voordeel op alle rangen. Koop je kaartjes online, telefonisch (via.v.v. Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht..
Read more
Ze kunnen van toepassing zijn op de meeste artikelen die een winkel verkoopt, of alleen op specifieke artikelen of categorien. After all, whats more important than shoes? We have got..
Read more

Korting entree utrechtse bazaar


korting entree utrechtse bazaar

: je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen, of het is verkrijgbaar op de Bazaar. Een entreekaartje kost slechts 3,50, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang en parkeren is ook gratis! Je ontdekt nieuwe ingredinten en maakt kennis met bijzondere bereidingswijzen. De markt bevindt zich op het bedrijventerrein van Papendorp en is overdekt. Iedere koopjesjager haalt zijn of haar hart op in dit afwisselende aanbod.

Strijk dan even neer op het horecaplein en geniet van een heerlijke vers bereide maaltijd en wat te drinken. Iedere zaterdag en zondag vind je een hele gezellige markt in de Utrechtse Bazaar! Bovendien kun je je heerlijk laten verwennen op de Utrechtse Bazaar.

korting entree utrechtse bazaar

Fnv korting verzekeringen
Foodora kortingscode juli

De markt groeide steeds groter en inmiddels komen er ieder weekend zo'n 35 000 mensen van heinde en verre naar Beverwijk. Lekker eten en drinken, allemaal leuk en aardig, die Nederlandse stampotten en kroketten, maar wat je van ver haalt is vaak nog lekkerder. Heel wat anders dan een pretpark. Mis geen De Utrechtse Bazaar aanbieding! De slogan: Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het daar. Wij hopen je binnenkort te zien op de Utrechtse Bazaar! Dit maakt een bezoekje aan de Utrechtse Bazaar nog leuker! Vaak kunnen de kinderen zich laten schminken en in de zomer kan er gevoetbald worden op het buitenterrein. Bijvoorbeeld een zak friet. Wil je nog even naar de kapper, mooi verzorgde én versierde nagels, of een heerlijke schoonheidsbehandeling? Er worden grapjes gemaakt en je hoort overal mensen hun waar aanprijzen. 5 redenen om binnenkort een dagje naar De Bazaar Beverwijk te gaan.

Prison escape korting
Cultuurpas korting
Cd keys korting


Sitemap