Last news

Greg stagnone dallas texas 50cc scooter license in florida manor house england rent a car magnetic chess set singapore airline hadoop map reduce python eats sap crm select a..
Read more
Ziggo Sport Totaal: zes premium sportkanalen. 5 korting, bespaar non-stop 5 op Red abonnementen aangesloten na Of je nu kiest voor Sim Only, of voor een Red abonnement met telefoon...
Read more
Neem een kijkje op de website, en maak gebruik van veel voordeel! Kortom een toevluchtsoord voor de reiziger die een perfecte vakantie of reis wil voorbereiden. Je kunt eventueel ook..
Read more

Korting plaswijckpark


korting plaswijckpark

weetjes en leuke opdrachten! Je kunt ook online met DigiD een vervangende pas bestellen, via /vervangende-pas-bestellen. Warme drank met 30 korting. Pak een gratis ijsje, een koffie en proef eens iets anders met korting. Toon van Genugten We vonden het prachtig! Een zeer bijzondere ervaring kan ik u verzekeren!

Met de Rotterdampas kun je of nmalig gratis naar binnen.
Plaswijckpark of 50 korting op een jaarabonnement kiezen.
Besluit je op de dag van je gratis entree om toch een abonnement af te sluiten dan verrekenen wij uit coulance ook hierop de Rotterdampas korting.

Bij welke winkels kan ik terecht met het tegoed op mijn pas? Anoniem - Land van anwb, kinderen komen met rode koontjes naar buiten. Van der Horst, echt een aanrader voor andere opa's en oma's met hun kleinkinderen. Er zitten leuke en grappige scenes in verwerkt. Ik ben er al ontelbaar vaak geweest! Miniworld Rotterdam was echt leuk! Download de Rotterdampas app. Een vervangende pas voor een kind (t/m 17 jaar) kan alleen door een ouder/verzorger worden aangeschaft.

Extra voordeel in 2019 op je schoolreis.
Niet alleen krijgen begeleiders korting op hun entree, je kunt je schoolreis ook aanvullen met een stoere hap tegen een extra gunstig tarief.
Combineer je bezoek aan Miniworld Rotterdam ook eens met een dagje.
Je kan eventueel ook op een andere dag.
Betaal niet te veel voor Spido haven rondvaarten in Rotterdam en profiteer van korting!


Sitemap