Last news

Toch kunnen ze niet opnieuw verkocht worden. Je kunt het belangrijkste nieuws ook vinden op de website. Deze pagina wordt steeds aangepast en vernieuwd. Je ziet dan ook al direct..
Read more
Openingstijden: Thermaal binnenbad: dagelijks van 09 tot.30 uur. Miles Only Dagentree badslippers 4200 Air Miles Miles Money Dagentree badslippers 1750 Air Miles 17,50 Voor meer info, check Sanadome met..
Read more
Mensen die al een tijdje tegen een koop zitten aan te hikken, hakken de knoop door. We passen dit bericht aan zodra m live. In de zoekbalk kunt u..
Read more

Korting plaswijckpark


korting plaswijckpark

weetjes en leuke opdrachten! Je kunt ook online met DigiD een vervangende pas bestellen, via /vervangende-pas-bestellen. Warme drank met 30 korting. Pak een gratis ijsje, een koffie en proef eens iets anders met korting. Toon van Genugten We vonden het prachtig! Een zeer bijzondere ervaring kan ik u verzekeren!

Met de Rotterdampas kun je of nmalig gratis naar binnen.
Plaswijckpark of 50 korting op een jaarabonnement kiezen.
Besluit je op de dag van je gratis entree om toch een abonnement af te sluiten dan verrekenen wij uit coulance ook hierop de Rotterdampas korting.

Bij welke winkels kan ik terecht met het tegoed op mijn pas? Anoniem - Land van anwb, kinderen komen met rode koontjes naar buiten. Van der Horst, echt een aanrader voor andere opa's en oma's met hun kleinkinderen. Er zitten leuke en grappige scenes in verwerkt. Ik ben er al ontelbaar vaak geweest! Miniworld Rotterdam was echt leuk! Download de Rotterdampas app. Een vervangende pas voor een kind (t/m 17 jaar) kan alleen door een ouder/verzorger worden aangeschaft.

Extra voordeel in 2019 op je schoolreis.
Niet alleen krijgen begeleiders korting op hun entree, je kunt je schoolreis ook aanvullen met een stoere hap tegen een extra gunstig tarief.
Combineer je bezoek aan Miniworld Rotterdam ook eens met een dagje.
Je kan eventueel ook op een andere dag.
Betaal niet te veel voor Spido haven rondvaarten in Rotterdam en profiteer van korting!


Sitemap