Last news

Lots of filling acts (mostly) by family members did a lot of boring entrées. 29 november t/m zondag 20 januari bij, amsterdam Light Festival. Er reizen meer dan veertig dieren..
Read more
Een lijst van alle promotiecodes van watersportvoordeel om goedkoper te winkelen. Vind de door ons team geteste kortingscodes van watersportvoordeel 2019. Kortingscode, watersportvoordeel, januari, promoties geldig in 2019. Kortingscode..
Read more
Ook derden kunnen jouw internetgedrag volgen. Klik hier om direct de te lezen. Om artikelen op AD te kunnen lezen, dien je de cookies te accepteren door op Ja, ik..
Read more

Korting plaswijckpark


korting plaswijckpark

weetjes en leuke opdrachten! Je kunt ook online met DigiD een vervangende pas bestellen, via /vervangende-pas-bestellen. Warme drank met 30 korting. Pak een gratis ijsje, een koffie en proef eens iets anders met korting. Toon van Genugten We vonden het prachtig! Een zeer bijzondere ervaring kan ik u verzekeren!

Met de Rotterdampas kun je of nmalig gratis naar binnen.
Plaswijckpark of 50 korting op een jaarabonnement kiezen.
Besluit je op de dag van je gratis entree om toch een abonnement af te sluiten dan verrekenen wij uit coulance ook hierop de Rotterdampas korting.

Bij welke winkels kan ik terecht met het tegoed op mijn pas? Anoniem - Land van anwb, kinderen komen met rode koontjes naar buiten. Van der Horst, echt een aanrader voor andere opa's en oma's met hun kleinkinderen. Er zitten leuke en grappige scenes in verwerkt. Ik ben er al ontelbaar vaak geweest! Miniworld Rotterdam was echt leuk! Download de Rotterdampas app. Een vervangende pas voor een kind (t/m 17 jaar) kan alleen door een ouder/verzorger worden aangeschaft.

Extra voordeel in 2019 op je schoolreis.
Niet alleen krijgen begeleiders korting op hun entree, je kunt je schoolreis ook aanvullen met een stoere hap tegen een extra gunstig tarief.
Combineer je bezoek aan Miniworld Rotterdam ook eens met een dagje.
Je kan eventueel ook op een andere dag.
Betaal niet te veel voor Spido haven rondvaarten in Rotterdam en profiteer van korting!


Sitemap