Last news

Continuez, tous les modes de paiement disponibles : Paiements sécurisés : m est un site sécurisé pour deux raisons:. Le papier utilisé soit de qualité comparable, de marque Fuji..
Read more
Gemiddeld ligt deze korting op 5 korting, maar dit kan ook hoger of lager uitpakken. Feestkleding promocodes zijn alleen geldig op een bepaalde productgroep of hebben een minimale bestedingsbedrag. Klik..
Read more
Country Christmas, fair komt u weer helemaal in de stemming! Kinderen tot 12 jaar, gratis, parkeerkaart 8,-, excl. Dompel je onder in de winterse gezelligheid en geniet van de mooiste..
Read more

Kaartjes tikibad korting


kaartjes tikibad korting

was een enorm spetterplezier om even van alle glijbanen af te mogen en te genieten van de lazy river! Met een account kan je zowel de samenstelling van de groep als je spaarpunten opslaan en hoef je ze dus maar 1 x in te voeren.

Dit is goedkoper dan het kopen van een dagkaart voor het attractiepark en het Tikibad. Je betaalt in dat geval alleen voor de uren die je echt in het park wilt doorbrengen. Tikibad is het grootste, overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux en biedt maar liefst meer dan n kilometer lang glijbaanplezier.kaartjes tikibad korting

Met Campina Eurosparen krijg op veel parken 30 - 50 korting op kaartjes. Let wel op: de acties zijn er niet gedurende het hele jaar en je betaalt 0,79 euro servicekosten per kaartje, maar vaak is de deal met Eurosparen dan nog steeds meer dan in orde.

Kortingsavond bussloo, Kortingskaarten dierentuin rhenen, Tijdschrift nl kortingscode, Walibi nederland kortingscode,

Cycloon, de Cycloon is een glijbaan waar iedere snelheidsduivel in wil. Vriendelijke, behulpzame medewerkers aan het werk. Vervolgens tol je in een trechter rond voordat je in een opvangbad terechtkomt. Lees meer, tikibad korting, wil je met korting naar met Tikibad? Oh ja, en de kids ook! Ook hier begrijp je goed waarom ze voor de naam van de glijbaan gekozen hebben: je draait namelijk allemaal rondjes in de trechter, totdat je uiteindelijk in het gat glijdt en in het zwembad terecht komt. Er zijn hier namelijk maar liefst 13 glijbanen te vinden! In totaal is er meer dan een kilometer aan glijbanen waar je van kunt genieten! . Wil je tickets kopen?


Sitemap