Last news

Art Gallery.31 km, museum Meermanno House of the book. A whole new world opens up in the Wonderkamers. 20,638 Views 174 out of 256 visitors find this information valuable. Take..
Read more
De kortingscode werkt niet bij aankoop van producten uit de adidas outlet online. Korting op bepaalde producten (bijv. Ook deze volgt snel online. Open de Scapino website. Alleen dit weekend..
Read more
Vraag dan nu een gratis Kiekeboebox van de Plus aan. Hierin lees je tips en informatie die je op weg helpen naar een financieel gezond leven. Meld je dan gratis..
Read more

Kaartjes tikibad korting


kaartjes tikibad korting

was een enorm spetterplezier om even van alle glijbanen af te mogen en te genieten van de lazy river! Met een account kan je zowel de samenstelling van de groep als je spaarpunten opslaan en hoef je ze dus maar 1 x in te voeren.

Dit is goedkoper dan het kopen van een dagkaart voor het attractiepark en het Tikibad. Je betaalt in dat geval alleen voor de uren die je echt in het park wilt doorbrengen. Tikibad is het grootste, overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux en biedt maar liefst meer dan n kilometer lang glijbaanplezier.kaartjes tikibad korting

Met Campina Eurosparen krijg op veel parken 30 - 50 korting op kaartjes. Let wel op: de acties zijn er niet gedurende het hele jaar en je betaalt 0,79 euro servicekosten per kaartje, maar vaak is de deal met Eurosparen dan nog steeds meer dan in orde.

Kortingsavond bussloo, Kortingskaarten dierentuin rhenen, Tijdschrift nl kortingscode, Walibi nederland kortingscode,

Cycloon, de Cycloon is een glijbaan waar iedere snelheidsduivel in wil. Vriendelijke, behulpzame medewerkers aan het werk. Vervolgens tol je in een trechter rond voordat je in een opvangbad terechtkomt. Lees meer, tikibad korting, wil je met korting naar met Tikibad? Oh ja, en de kids ook! Ook hier begrijp je goed waarom ze voor de naam van de glijbaan gekozen hebben: je draait namelijk allemaal rondjes in de trechter, totdat je uiteindelijk in het gat glijdt en in het zwembad terecht komt. Er zijn hier namelijk maar liefst 13 glijbanen te vinden! In totaal is er meer dan een kilometer aan glijbanen waar je van kunt genieten! . Wil je tickets kopen?


Sitemap