Last news

Tsoepkes alpinomuts beret-alpeign, tetetsen als oas als een standbeeld in statue als het ware omzuutezegge als ik oazekik als je oischeu alstublieft oastemblieft altaar aaltoar alweer weeral amai jawadde ambtenaar..
Read more
Actie10 Verlopen op: Prénatal kortingscode: ga nu met 4 korting naar het. Februari 2019, tot 20 extra korting op hotels en reizen deals met deze Groupon kortingscode. Je ontvangt een..
Read more
Fletcher kortingscode via de nieuwsbrief, pak deze korting, geldig t/m februari 2019. U maakt bovendien kans op Èn van de 50 Apple iPads. Een kortingscode of korting die als 'exclusief'..
Read more

Anonieme ov chipkaart reizen op saldo


anonieme ov chipkaart reizen op saldo

betalen, ofwel reizen op rekening. De kaart is vanaf de productiedatum vijf jaar geldig. Nadelen: De meeste abonnementen zijn persoonsgebonden en kunnen dus niet op een anonieme ov-chipkaart geladen worden.

Je kunt ook niet met leeftijdskorting reizen. Wat kost de anonieme ov-chipkaart en waar is deze te koop? Hier zijn alle verkooppunten te vinden. Vervolgens zet je je bestelling op je OV-chipkaart bij een ophaalautomaat. Vul dan het kaartnummer in van de kaart waarvoor je een bestelling plaatst.

OV-chipkaart - Reizen met saldoanonieme ov chipkaart reizen op saldo


Sitemap