Last news

Korting krijgen geeft een kick en wij willen graag dat iedereen dat kan ervaren. Cadeaus, geverifieerde kortingscode, ontvang gratis cadeau met de laatste Kekkekids kortingscode ewn1j, pak code, tot...
Read more
Door samen te werken met een grote schare andere merken, zoals Adidas, Burberry en Columbia Sportswear, om maar een paar merken te noemen. Korting, Lampdirect kortingsbon, Hemdvoorhem nl kortingscode. In..
Read more
Weer, in sporthal Essesteyn te Voorburg. Juni 2017 Beheersstichting turnhal opgericht Ter exploitatie van de turnhal en gymzaal bij De Dijsselbloem is de Stichting Sportaccomodaties Leidschendam-Voorburg opgericht, zie dit persbericht..
Read more

Vwb korting


vwb korting

het aanbod is hun Cruise Bike: een combinatie van een fietsvakantie en een cruise! Uiteraard kan je altijd in- en uitstappen wanneer je dit zelf wil! Je kiest ook uiteraard zelf hoeveel korting je wenst toe te staan en voor welke artikelen. Geniet van een mooie korting bij aankoop van een fiets gps bij Waypoint Zolder. En daarbij het is volledig gratis! Als hoogtepunt beklimmen we de legendarische Stelvio, bekend omwille van de vele haarspeldbochten en het adembenemende landschap. Ontdek tijdens deze sportieve fietsstage van 9 tot en met e prachtige omgeving van. Kom naar de winkel en op vertoon van je VWB lidkaart krijg je de voorgestelde korting.

Ruim aanbod aan bestemmingen in pakketreis, inclusief transport van de eigen fiets (ook E-bikes). VWB werkt samen met gespecialiseerde reisorganisaties die u of uw club een mooie korting en zelfs een pakket op maat kunnen aanbieden met eventueel full service. Wat moet je club hier voor doen?

Tijdschrift nl kortingscode, Walibi nederland kortingscode, Kortingscode sunglasses shop, Senseo melkopschuimer korting,

Wil je zelf toetreden tot het grootste fietshandelnetwerk van Vlaanderen? Je krijgt dan alle nodige informatie in je mailbox. Stuur ons even een en vraag naar de mogelijkheden. Tevens is De Toerist Biking ook je aanspreekpunt als reisorganisator voor je clubreis, fietsvereniging of als incentive. Op het programma korting hellofresh box staan vijf uitdagende ritten met beklimmingen uit de ronde van Zwitserland en de Giro, zoals Bernina, Julier en Maloja, maar ook Albula, Offen en Fl├╝ela. De club moet dit voorstel promoten aan hun leden (via email). Onze fiets gps toestellen.


Sitemap