Last news

De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar wij bieden ook actiecodes en aanbiedingen aan van winkels en merken uit de rest van Europa, China, en de Verenigde Staten...
Read more
Lees verder Orange Wellness Centre. Extra tip: Wellness vakanties, Prive Sauna! Jezelf af en toe trakteren op een dagje vakantie! Even weg uit de drukte, in alle rust ontspannen en..
Read more
App Package, all Versions.1, sept. Open the downloaded apk file and install. 1, 2017-.1, aug. You can download apps/games to PC desktop with Windows 7,8,10 OS, Mac OS, Chrome..
Read more

65 plus korting in de bus


65 plus korting in de bus

roze strippenkaart. U kunt dan elke in een periode van twee maanden een dag vrij reizen en daarboven een keer per jaar een dag naar keuze. Op een keuzedag mag u na negen uur gaan reizen en dat is het enige geval dat u geen rekening met de middagspits hoeft te houden. Met de bus, tram of metro mag u altijd met korting reizen als u dat maar doet met uw persoonlijke ov-chipkaart, zoals Hertog al aangaf. In het weekend is het abonnement de hele dag geldig. Een onlinemaatkussens korting abonnement dat je in de webwinkel hebt gekocht, kun je op je persoonlijke OV-chipkaart laden bij een Oplaad- ophaalautomaat bij jou in de buurt, of in de bus. Je kunt met dit kaartje ook gewoon overstappen én je krijgt een zitplaatsgarantie. Zorg er daarom voor dat je saldo nooit negatief is, anders werkt het abonnement niet. Het abonnement kan alleen geladen worden op een persoonlijke OV-chipkaart.

Bever kortingscode: 10 korting op bijna alle jassen
5 onderdelen van een financieel plan
Abonnementen - Diergaarde Blijdorp
Efteling kortingscode - 25 8 korting in januari 2019

Klik hier voor extra informatie. Extra kortingen bij OV-bedrijven, er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. Dit speciale tarief geldt uitsluitend als je het coca cola aanbieding voordeelmuis abonnement koopt (met een aanvraagformulier ) bij het Breng-loket in Arnhem of Nijmegen! zijn verplichte velden, ben je 65 jaar of ouder? Bestellen: hoe werkt het? Weekend Vrij Met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Toegevoegd na 9 minuten: Ik bedoel, vroeger stempelde je je roze kaart. Ouderen die voor gratis OV in aanmerking komen, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente.


Sitemap