Last news

Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Heel simpel, niet tevreden geld terug. De andere manier is door te klikken op 'bekijk aanbieding waarna..
Read more
Tussen 13:00 -.00 uur (inloop vanaf 12:30 uur). Ook kom je meer te weten over de site zelf. Alle wensen en mogelijkheden zijn bespreekbaar binnen de faciliteiten die wij kunnen..
Read more
Lees verder Waterlelie, officieel erkend als de groenste sauna van Nederland en nu avondentree met hoge korting! De ligging van het hotel wordt zeer gewaardeerd vanwege de zeer centraal gelegen..
Read more

40 korting ns abonnement


40 korting ns abonnement

de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Doordeweeks, van maandag t/m vrijdag, kan de Samenreiskorting alleen buiten de spits gebruikt worden. Het abonnement Arriva Dalvrij Deal werd aangeboden aan reizigers die geen recht meer hadden op het Studentenreisproduct. Bovendien krijg je als vaste NS klant ook exclusieve treinacties. Als u dus om 8:54 uur incheckt, betaalt u het volle tarief.

Dal Voordeel Abonnementen40 korting ns abonnement

40 korting ns abonnement

Koeka kortingscode, John beerens 10 korting, Netwerkkabelshop kortingscode, Dierentuin nordhorn korting,

Bekijk NS abonnementen, lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden. Bovendien mag je tot drie andere reizigers meenemen met korting! Maar voor korte en middellange treinreizen is de kortingskaart vaak handig. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, om te blijdorp prijzen korting kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Minimaal 20 km, je reist vrijwel dagelijks, op een vast Arriva-traject. Concreet betekent dit dat je niet met korting kunt inchecken tussen 6:30 en 8:55 uur en tussen 16:00 en 18:25 uur. Het voordeel van een abonnement, abonnementen met Arriva in de naam zijn alleen bij Arriva én in de vermelde regio te gebruiken. Wil je weten of een ander (Arriva-)abonnement wellicht interessant voor je is, kijk dan in onze webshop.

40 korting ns abonnement
40 korting ns abonnement


Sitemap