Last news

De maatschappij vliegt met de nieuwe superjumbo Airbus A380. Dubai, thuisbasis van Emirates is de internationale luchthaven van Dubai, vanwaar het dagelijks naar wereldwijde bestemmingen vliegt Emirates is een van..
Read more
Verder kan je op deze site ook hotels en autoverhuurbedrijven vergelijken. Bij BookSpot kan je nu een heleboel Sinterklaascadeaus kopen aan hoge kortingen. Shop online en profiteer van de solden!..
Read more
Op Cerave loopt de korting nu op tot. Lang in de rij staan bij de apotheek om je medicijnen, medische hulpmiddelen of verzorgingsproducten op te halen is vanaf vandaag..
Read more

Treinkaartjes met korting jumbo


treinkaartjes met korting jumbo

op de hoogte van alle spaaracties, aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere. Stap 5: Ontvang je entreetickets, ontvang tips en nieuws van, jumbo. Dit hoeft bij de boeking niet aangegeven te worden. Jumbo treinkaartjes nog t/m december 2017 verkrijgbaar zijn voor 22,50. Stap 2: Scan de QR-code(s) van de kortingsmunt(en). Stap 4: Betaal het resterende bedrag. Uiteraard vindt u deze terug op onze actiepagina. Prijs: 17,50 (na voor 22,50 verkrijgbaar).

Looptijd actie: 7 oktober t/m Prijs: 13,99, geldig: t/m Aantal personen: 1, treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys, link: NS dagkaart Blokker. Om het openbaar vervoer te stimuleren zouden er meer goedkope treinkaartjes moeten worden aangeboden. Hoe hoger de korting, hoe minder belasting je hoeft te betalen en hoe meer je dus netto overhoudt. Deze kun je gebruiken t/m Wat is Yoghurt Barn, yoghurt Barn is een vrij nieuw populair concept in Nederland. Wanneer je deze NS dagkaarten online aanschaft komen er nog 4,- verzendkosten bij. Momenteel loopt er bij NS Spoordeelwinkel in samenwerking met La Place een NS dagkaart actie voor twee personen die te verkrijgen is t/m 30 september 2013 en te gebruiken is t/m Deze NS dagkaart is geldig voor 2 personen en kost. Looptijd aanbieding: t/m 17 februari 2013 Prijs: 13,99 Geldigheid NS dagkaart: 9 februari 2013 t/m tal personen: 1 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: sauna son en breugel openingstijden Alle treinvervoerders Link: NS Dagkaart actie Kruidvat Opmerking: Alleen geldig op zaterdag en zondag dus niet op doordeweekse dagen. Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen. De verschillen in koopkracht lopen uiteen van min 0,9 tot plus 2,8 procent. Ga samen op stap, een dagje winkelen of op bezoek bij vrienden/familie. Deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen. Dat kan in 2024 niet meer.


Sitemap