Last news

Zomer t/m 3 november 2019. Gratis entree voor kinderen onder de 90cm en rolstoelgebruikers Kinderen worden altijd gemeten met schoenen aan Gratis entree voor jarigen (op vertoon van een geldig..
Read more
In eerste instantie bedoeld als werkbroek, maar al snel opgepikt door de mode-industrie toen in de jaren 50 menig Hollywood-ster ermee aan de haal ging. Dit iconische jeansmerk maakt al..
Read more
Schaf een van de kaarten aan voor eigen gebruik, of verras er vriend of familie mee. Door verder gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de..
Read more

Met korting uit eten breda


met korting uit eten breda

uw persoonsgegevens ter verwerking van aangeleverde informatie, ter beantwoording van vragen, voor deelname aan acties en/ of inschrijving voor nieuwsbrieven. Op Iens krijgt Binnen een waardering van 8,0. Op Iens krijgt Deksels.0 een waardering van 8,3. Tijdens Iens Festival krijg je 30 korting op je rekening. Bespaar 12,-, reserveer direct, wereldkeuken 24 9, sultan. Breda, het juiste adres voor het beste uit de Turkse keuken, bespaar 16,-, reserveer direct, turks.2. Reserveer via de website of app. De kaart is ontzettend uitgebreid, en aangezien je deze zomer tot 30 korting krijgt op je rekening als je via iens reserveert, is dat een mooi excuus om zoveel mogelijk van de kaart uit te proberen. Zwart restaurants en horeca, nu open17:45 - 23:00.

H&m shop online kortingscode
Kruidvat kortingscode online
Cdkeys korting
Dierenvilla kortingscode

Bij deze restaurants krijg je de hele zomer tot 40 korting op je rekening. Op Iens wordt De Saeck gewaardeerd met een 8,2! Deksels.0 lunch Nu gesloten12:00 - 22:00 nieuwe kortingscode deschotelshop ginnekenstraat 10 b, Breda Meer informatie Bekijk meer:lunch Binnen Breda Foto: Facebookpagina van Binnen Breda Bij Binnen Breda krijg je bijzondere, creatieve gerechten uit de Franse keuken met internationale invloeden. Binnen Breda restaurants en horeca Vandaag gesloten Haven 21A, Breda Meer informatie Bekijk meer:restaurants en horeca De Lamme Goedzak Foto: Facebookpagina van De Lamme Goedzak De Lamme Goedzak is een Belgisch speciaalbier- en eetcafé. Je drinkt er lekkere wijn en en eet heerlijke tapasgerechtjes uit de Spaanse keuken. Goed nieuws, want tijdens het iens Festival krijg je maar liefst 50, 30 of 20 korting op je rekening bij een aantal restaurants. Op Iens wordt Mirabelle gewaardeerd met een 8,6! Italiaans, uijttewaal, ambachtelijk 5-gangendiner met klassieke hapjes en amuses. Ook kun je aanschuiven voor Belgische klassiekers, zoals coq au vin, Gentse waterzooi en vol au vent.

De nieuwe kaart ademt de sfeer van de Côte dAzur en staat vol Zuid-Franse, Italiaanse en ook Belgische gerechten. Bij dit restaurant eet je een goed stuk vlees met unieke bereiding: steak uit de streek. .

Dominos korting zoetermeer
Treinkaartjes met korting jumbo
Schaatsen biddinghuizen korting
Tikibad korting air miles


Sitemap