Last news

Van voor 10,50 0,-, waar, meer info. Direct naar, rotterdampas app, de Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam. Je kunt vanuit hier ook andere gezinsleden uitnodigen om een..
Read more
Jachthuis Sint Hubertus bouwen. Doe je bestelling in het winkelmandje. On the review screen, below the option for adding drinks, youll find a heading that says Have a coupon or..
Read more
De Clarks Desert boots zijn te sluiten door middel van een rijgsluiting. De binnenvoering en het voetbed zijn gemaakt van leer. Clarks Originals Desert Boot Black Suede 139,95 (1k) Clarks..
Read more

Korting autoverzekering interpolis


korting autoverzekering interpolis

Kies dan voor een autoverzekering WA met beperkt casco of volledig casco. Wanneer je de app van Interpolis downloadt en vervolgens een gebruikersprofiel aanmaakt krijg je 10 procent korting op de premie. Veroorzaakt door anderen, inbraak, 55 plus korting bij landal diefstal en joyriding, inbraak, diefstal, joyriding en vandalisme. In de actieperiode kun je 15 korting op de premie krijgen.

Interpolis biedt de applicatie gratis aan. Iedereen met een Android telefoon of een iPhone kan deze gebruiken. Om het gebruik van deze AutoModus app te stimuleren geeft Interpolis ook een financile prikkel. Je krijgt nu 10 extra korting op de Interpolis autoverzekering met een AutoModus App. Sluit u de Interpolis No-Claim Garantie af, dan mag u per verzekeringsjaar 1 terugvalschade melden, zonder dat dit gevolgen heeft voor de hoogte van uw korting.

Uw gesprek is be? Wij kunnen deze chat vastleggen voor controle- en coachingsdoeleinden. Meer wel en niet verzekerd, bereken uw premie op, aanvullend te verzekeren. Een autoverzekering WA is in Nederland kortingscode xls medical wettelijk verplicht. Deze korting wordt niet gegeven op eventuele aanvullende dekkingen. Jij wordt gestraft voor het gedrag van andere mensen uit je leeftijdscategorie.

Kortingscode praxis, Korting circus renz julianadorp,


Sitemap