Last news

Annuleren Meer informatie Nu bij m: Loreal Paris Essie korting 60 Leuke kortingen op producten van Loreal Paris tot 60 op make-up, haarverzorging, gezichts-verzorging, lichaams-verzorging, nagelve. Heb jij al cadeau's..
Read more
Geen probleem, je kan de kortingen gebruiken. Elke maand is er wel een albelli actie. Naast het tonen van al het voordeel heeft m ook een pagina genaamd: Lifestyle..
Read more
Like tot 20, korting bullet; Aanbieding, skidome, terneuzen tickets met kortingen tot 20 bij! De sfeer in de hal en het restaurant is modern en niet des wintersport, je zal..
Read more

Ns 40 korting student


ns 40 korting student

euro (2018) en wordt deze jaarlijks automatisch verlengt. Buitenland, wil je studeren in het buitenland? Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. Of naar het buitenland reizen? Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau.

Aanbod afgestudeerden, studenten Aanbod voor afgestudeerden Abonnementen Dal Voordeel Abonnementen

In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? Dan staat alles bij elkaar! Dus geen gedoe met bonnetjes en saldo laden.

Je kunt er dus geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. Pak voor je dit doet wel het rekenmachine erbij want anders kan het flink in de papieren lopen. Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart. Dan kunt u deze voor 7,50 aanschaffen tijdens de bestelling van Kids Vrij. Aan het aanvragen van het pakket zit een beperking: je moet het binnen drie maanden na de beindiging van je reisproduct hebben aangevraagd. Ik hoor graag snel van jullie. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeautje voor je: een gratis Dal Voordeel abonnement.

Je reist dan met 40 korting buiten de spits.
Je kunt ook kiezen voor.
Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting.


Sitemap