Last news

Wij hebben al veel verschillende codes voorbij zien komen. Daarom verzamelen wij alle kortingscodes hier op deze pagina. Door een Nike kortingscode zoals deze te gebruiken, bespaar je op iedere..
Read more
Hotels in de omgeving van de Amsterdam ArenA. Of je nu heen gaat voor het concert van Beyoncé of dat je jouw favoriete team Feyenoord gaat supporten tegen Ajax, het..
Read more
Tweedehands ford focus occasion kopen? Een verrukkelijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar! De beste service, ook buiten openingstijden ; alle mobiliteitsvormen onder én dak. De prijs..
Read more

Nmbs kortingskaart grote gezinnen


nmbs kortingskaart grote gezinnen

korting in heel wat buitenlandse musea (meestal overheidsmusea, maar ook privémusea.a. Als je je kortingskaart verloren bent of ze is beschadigd, kun je een duplicaat aanvragen. Aanvraagformulier kortingskaart, grote gezinnen, nMBS, rechstreekse link: Aanvraagformulier kortingskaart, grote, gezinnen, de vakjes op dit formulier zijn nogal klein, je kan daarom best de pdf online editeren. Met deze kaart krijg je: 50 korting op individuele treintickets van de, nMBS 50 korting op een 10-rittenkaart van de, nMBS voor een vast traject korting in sommige gemeentelijke voorzieningen (o.a. Dan kan je via je plaatselijke afgevaardigde van de Gezinsbond de kortingskaart, grote gezinnen van de, nMBS aanvragen. Op de pagina bijzondere gevallen vind je informatie terug over de kortingskaart in speciale familiale omstandigheden. Met handige diensten en boeiende activiteiten in jouw buurt. Je moet altijd je kortingskaart kunnen tonen aan de treinbegeleider. Per aanvraag betaal je 6 ongeacht het aantal kaarten dat je aanvraagt.

Een duplicaat kost. Elk gezin dat in Belgi verblijft met minstens 3 kinderen tot 25 jaar kan een kortingskaart aanvragen: Volwassenen en kinderen ouder dan 12 krijgen 50 korting voor een standaardbiljet 1ste en 2de klas. Dat formulier kun je ook ophalen in elk Belgisch station. De loketbediende zorgt voor de rest. Gezinsbond vzw, over de Gezinsbond, de Gezinsbond is de grootste onafhankelijke gezinsvereniging van het land. . Onze missie : jouw gezinsleven aangenamer maken.

Je vult eerst het aanvraagformulier (PDF). Je vult daarvoor opnieuw het formulier in, en gaat langs bij het station waar je de kaart hebt aangevraagd. Meer informatie over de gebruikte cookies en het beheer ervan vind je in ons cookiebeleid. Als je het valideringsbiljet ondertekend hebt, kan je de kortingskaart gebruiken. De kortingskaart bestaat uit een geplastificeerde moederkaart en een valideringsbiljet. Of je je kortingskaart moet vernieuwen hangt af van de geldigheid. Kortingskaarten aanvragen, je kunt per aanvraag verschillende kortingskaarten aanvragen.

nmbs kortingskaart grote gezinnen


Sitemap