Last news

AF-S nikkor 70200 mm 1:4G ED VR (100 retour). Sony Lens Korting, geplaatst op, koop nu een Sony E-Mount camera en profiteer van korting bij aanschaf van een Sony E-Mount..
Read more
Voor een praktische wasmand, wasmanden met deksel of een prachtige laundry bag ben je bij ons aan het juiste adres! Afhankelijk van de grootte van je huishouden, de soort..
Read more
Shop de leukste dames- en herenkleding, schoenen en modeaccessoires volgens de laatste trends in de Mango webshop. Korting is achteraf niet te verzilveren op een reeds geplaatste order. Bij inschrijving..
Read more

Kortingscode euromast rotterdam


kortingscode euromast rotterdam

nog geen tickets ontvangen? Geniet van een prachtig uitzicht bij de Euromast met koffie/thee en gebak voor twee personen vanaf. Lees meer, deals (7 euromast: entree en meer (2.). Tickets opvragen via betaalgegevens, telefoon, e-mail.

Rotterdam, een van de grootste pluspunten is misschien wel dat je een fenomenaal uitzicht hebt op de imposante skyline en haven van Rotterdam. Je kan in het kraaiennest terecht voor een luxueuze lunch of diner, een overnachting in de toren of abseilen. Ga helemaal omhoog en ga vanaf daar abseilen of tokkelen. Op zette de Euromast namelijk al de 2,5 miljoenste bezoeker in het zonnetje. Op een hoogte van 100 meter is het mogelijk om te slapen in én van de twee prachtige suites die de Euromast heeft. Dankzij deze verbeteringen kun je nu genieten van de Euromast tot wel 185 meter hoog de lucht in! Je kunt in de Euromast genieten van lekker eten en drinken dankzij de lekker restaurants en cafés die je kunt vinden in de Euromast. Het bezoeken van de Euromast was al heel snel heel populair.

Lonely planet kortingscode 2019 top 10, Dierenvilla kortingscode, Helmonline kortingscodes,

Parkhaven, nieuwe Werk, rotterdam, openingstijden Euromast, maandag 10:00 klingel kortingscode augustus 2019 22:00. De skyline van Rotterdam, maar dan in panorama. Er is gelukkig een lift die je in 30 seconde naar boven brengt. De Euromast heeft twee liften die de bezoekers naar een hoogte van 112 meter brengen. Rotterdam, bezoek de wereldberoemde Euromast nu met meer dan 40 korting! Rolstoeltoegankelijkheid, vervoer en parkeren, openingsdagen en tijden, annuleren. 5/5 (2 stemmen) 11,95, euromast voor maar.95, euromast, rotterdam.a. Je kunt vanaf de Euromast van Rotterdam genieten met een panorama uitzicht, dankzij de vele verbeteringen aan de Euromast sinds 1970 kunnen we vandaag de dag genieten van een verhoogde Euromast vergeleken met de Euromast van het verleden.

Vitaminbottle kortingscode, Trendjuwelier kortingscode 2019, Mode mania kortingscode,


Sitemap