Last news

Op mijn lidmaatschap heb ik ondertussen reeds meer dan 100 euro bij elkaar verdiend. Ik heb er al een aantal keer online aankopen mee gedaan, en was toch steeds" Totaal..
Read more
Vroeger sprak men ook wel van band en garen. Dit is speciaal voor ons gemaakt, scherp geprijst en volop op voorraad. Fournituren zijn artikelen die u nodig heeft bij het..
Read more
De boekingstermijn voor vertrek. Parkeren Schiphol P3, p3 heeft u vast wel eens op de borden zien staan als u ging parkeren op Schiphol. Ze vragen de manier waarop u..
Read more

Cjp pas korting kledingwinkels


cjp pas korting kledingwinkels

cJP Events, buitenland, korting bij meer dan.000 locaties. De beste events, speciaal voor CJPers. Disneys The Lion King is een sensatie met liedjes die z aanstekelijk zijn dat je gegarandeerd zingend het theater uit komt. Altijd al gedroomd van een reis naar Afrika, maar de cijfers op je spaarrekening kleuren gevaarlijk rood?

Overzicht kortingen - Vind jouw, cJP -voordeel in deze lijstcjp pas korting kledingwinkels

Mag kortingscode
Big tree korting

Amsterdam, den Haag, rotterdam, utrecht, toon provincies, online. Telefonisch bestellen kan vanaf 10:1353 onder vermelding kortingscode hema gebak van 'CJP-The Lion King'. Boek dan hier je last-minute kaarten. Nu 12,50 korting op deze combideal. Liever 50 korting op de dag van de voorstelling? Ga meteen voor 2 jaar korting scoren en wij hakken 5,- van de prijs. Ook hier 10 korting met je CJP-pas". De CJP'er moet zelf altijd mee naar de voorstelling. Je boekt vooruit met 30 korting en op de dag zelf krijg je zelfs 50 korting. Vergeet die trip en ga nu met korting naar musical. Een cultureel tripje over de grens. Maart, april, mei, toon alle maanden, op locatie.

Een CJP -pas geeft korting op kunst en cultuur, mits je tussen de 18 en 30 jaar oud bent. Met onze blog, agenda en winacties weet jij precies wat. Met deze week: dikke korting op festivals als We Are Electric en NN North Sea Jazz, tweede kaartje gratis bij Object Rotterdam en een exclusieve presale. Met je CJP -pas of CJP /Knaek-pas krijg je enorm veel korting. Nu doen we daar nog een schepje bovenop: betaal tijdelijk 4,- minder voor jouw pas.


Sitemap