Last news

Tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers kom je bovendien nog veel meer over deze bijzondere dieren te weten. Mér dan een leuk dagje uit. With this fund, we support..
Read more
Travel voucher for 2 people round trip airfare and 2 nights hotel for las vegas. Repels liquids and stains, and resists odors and wrinkles without compromising on breathability or comfort..
Read more
Kijk hier voor actuele prijzen. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, nu van een onbezorgd leven. Weersverwachting 7 10:30, het ontbijt van de reuzenpanda's 13:00, zeeleeuwenshow..
Read more

Korting centerparcs dagje zwemmen


korting centerparcs dagje zwemmen

Center Parcs, urenlang waterpret voor iedereen! Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Reserveer bij Center Parcs. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Trotseer wildwaterbanen, bewonder vissen in het koraalbad en kom bij in de Nature Spa, de Health- en Beauty Centers. .

De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, een superlange glijbaan, de weldaad van het kruidenbad, stroomversnelling, golfslagbad en voor de allerkleinsten is er het veilige Kinder-doe-bad/Peuterbad voor heel veel waterpret. Ben je 55 kom dan zwemmen met 25 korting, deze website maakt gebruik van cookies. Kom raften op de wildwaterbaan, zwem kortingsbon lundi in het golfslagbad, glij van de glijbanen en voor de kleintjes is er het veilige speelbad Kinder-doe-bad. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Sign Up, facebook 2019, nu 2e persoon 50 korting op een dagje zwemmen in de Aqua Mundo van Het Meerdal! En als lid van de Ouders van Nu Voordeelpas is zwemmen in Aqua Mundo bij Center Parcs nu wel heel voordelig! Wat is er heerlijker dan samen met je gezin te gaan zwemmen in én van de parken van Center Parcs. Naast het zwemmen is er nog veel meer te doen op Het Meerdal: het vieren van jouw spectaculaire kinderfeestje; heerlijk dineren in én van onze restaurants; 7 dagen per week shoppen in de Fashion Store en Toys Souvenirs; sportactiviteiten zoals klimmen, boogschieten, bowlen, waterfietsen. Bekijk alle Er op uit aanbiedingen. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Een dagje zwemmen bij Center Parcs Het Meerdal is alles wat je van een heerlijk dagje uit verwacht!

25 korting, in de webshop kun je gebruik maken van de kortingscode. Maak je borst nat voor ongekende waterattracties. Reserveer NU UW zwemticket! Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je 25 korting voor Aqua Mundo op dagtickets in de Nederlandse parken. Aqua Mundo is het enige échte subtropisch zwemparadijs.


Sitemap