Last news

Ook heel goed begaanbaar voor rolstoelen. Overzichtelijk en eenvoudig, de kortingscodes zijn op relevantie en populariteit gerangschikt, zo zie je de meest gebruikte kortingen altijd bovenaan. Geldig op vervoer vanaf..
Read more
Daar staat tegenover dat de planner voor reizen naar Parijs voor.00u (binnenlands traject) geen korting rekent, maar voor tijdstippen.00u wel korting rekent en voor het retourtraject met terugreis in..
Read more
Is Forever 21 betrouwbaar om mijn bestelling te plaatsen? Naast Forever 21 hebben wij kortingscodes en acties van honderden webshops gevestigd in Nederland en Belgi. You agree that forever 21..
Read more

Kortingscode shakespeare diever


kortingscode shakespeare diever

overvloed aan theateracts om uit te kiezen. Dan is dit jaar speciaal voor jou het Filmhuis ingericht. Aan de rand van het Dwingelderveld, half in het bos, half op de weilanden, is het elk jaar vier dagen feest. Locatie: Kamp de Marke in Lheebroek. Een unieke ervaring midden in de natuur! In het intieme Minitheater bijvoorbeeld, komen de voorstellingen erg dichtbij. Net als voorgaande jaren, vindt deze zomer weer een voorstelling plaats in het Shakespearetheater. Bestel hier je kaarten. U ontvangt daarvoor: twee toegangsbewijzen voor de halve prijs en de halfjaarlijkse nieuwsbrief, vriend worden voor een lager bedrag is natuurlijk ook mogelijk, maar dan vervalt de korting op de toegangsbewijzen. Taribush Kuna is met zijn ongedwongen en intieme sfeer een festival waar iedereen zich thuis voelt!

Bent je nog geen lid van de bibliotheek? Februari 2019 ma di wo do vr za zo maart 2019 ma di wo do vr za zo april 2019 ma di wo do vr za zo mei 2019 ma di wo do vr za zo juni 2019 ma di wo do vr. Wees er dus snel bij als je nog kaartjes wilt kopen. En als je helemaal overprikkeld bent van het aanbod, kom je op de Stille Weide helemaal tot rust.

Speciaal voor jou, als lid wehkamp kortingscodes september 2019 van de Bibliotheek, staat vrijdag King Lear in de schijnwerpers. Met de Kinderstrippenkaart kunnen zij zich makkelijk een hele dag vermaken. Bios in het bos, fan van bewegend beeld? Je kunt als lid van de Bibliotheek vanaf maandag 4 juni 2 kaarten per persoon aanschaffen voor een gereduceerd tarief van 8,50.p. Klik hier voor meer informatie over 6 juli en de voorstelling. Ondertussen kunnen de ouders heerlijk genieten van het aanbod voor volwassenen. Maar het zijn niet alleen de voorstellingen zelf die aanspreken. Locatie: Dwingeloo 21 July - 24 July, taribush Kuna 2016, beleef kunst en cultuur in de natuur. Maar ook niet-kunstenaars zetten jou of je kinderen aan het werk. Ook het prachtige openluchttheater, het boeiende in 2009 gebouwde Shakespearehuis en niet te vergeten de werkplaats. En dat doen ruim 130 vrijwilligers / amateurs die hiermee de kans krijgen om niet alleen hun talent met u te delen, maar ook om zichzelf verder te ontwikkelen.

kortingscode shakespeare diever

Paypal kortingscode
Tikibad kortingscode


Sitemap