Last news

Maart 2019 Beter Bed kortingscode: 5 korting op je bestelling Pak deze codetsd7 Vergelijkbare winkels Klik direct op én van deze shops om nog meer korting te vinden Verlopen gamma..
Read more
Het prachtige boek is te koop in onze shop: Lees blog Nieuwsbrief, meld je aan voor onze nieuwsbrief. Welk verhaal vertelt het project ons? Bij Pixum vind je een wereld..
Read more
Maak het uzelf makkelijk en bestel uw uitnodigingskaarten online voor een huwelijksjubileum. Geboortekaartjes, geboortekaartjes bestellen voor een zoon en dochter. Bekijk de kaarten hier. November 2018 Sonos audio-apparatuur met korting..
Read more

Lego trein 60051 kopen


lego trein 60051 kopen

het zwembad op en vul de ruimtes met zand en water en het avontuur kan beginnen! 70 stks Houten Trein Spoor Bouwsteen Educatief Speelgoed Voor Kinderen Kinderen Kerstcadeaus 61,92 garantie Specificatie: Item Train Track Bouwsteen Materiaal Houten Kleur Zoals de foto Gewicht 2270g Beschrijving:Gloednieuw en van goede kwaliteitEen perfecte Chrisatms-cadeau voor kinderen en kinderenLaat je kinderen plezier hebben bij het samenstellen. De magnetische kraan zorgt voor het laden.

lego trein 60051 kopen

Deze houten treinset staat garant voor vele uren speelplezier! Vervolgens rijdt hij snel naar het etensstalletje om snacks en drankjes in te slaan. Treinen en voertuigen worden apart verkocht. Rails - van bigjigs in de categorie Treinbaan.

Burgers zoo kaartjes kopen
Kortingscode lego intertoys

Uit 2 treinen met 3 wagons (kunnen worden gekoppeld door middel van magneet 8 auto's, bomen, huisjes, spoorwegovergang met beweegbare bomen. Lever de goederen op tijd. Met de werkende draaitafel kun jij bepalen in welk van de vrije ruimtes de trein kan parkeren. De handgreep kan verwijderd kunt de bellenblazer gemakkelijk bijvullen. Werkt op batterijen: 1 x AA 1,5 V (niet bij levering inbegrepen) Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Er is geen stroomaansluiting nodig. Inclusief 4 gebogen railelementen, 1 rechterwissel en 1 linkerwissel. 25 Hape Trein Wagon Rood 27,95 m (1k) Hape houten trein Vergeet batterijen kopen! Inclusief 4 gebogen rails, 1 linkse en 1 rechtse wissel? Gebruik de vorkheftruck om de containers te laden en til ze daarna op de wagon met de kraan.

lego trein 60051 kopen


Sitemap