Last news

Read more, kortingsbon sauna son, de opgieten was erg goed, alleen vond ik zelf de ruimte te klein, waardoor het een beetje TE warm werd plus het plafon is te..
Read more
Möhrle) The Race (B. Bestelt u zelf een cadeaubon voor iemand anders? Möhrle) Peep Peep (B. Let op: u moet een cadeaubon in én keer te besteden. Nieuwe Kortingsbonnen, Click..
Read more
Ook na de succesvolle Mini Fashion modelcontest is het weer. Pakketbrievenbus nu 100 euro korting! Samenvatting Merk Model: Renault Kadjar Bouwjaar: 2015 Uitvoering:.2 TCe Life nu met.500,- euro korting! Beschrijving..
Read more

Lego trein 60051 kopen


lego trein 60051 kopen

het zwembad op en vul de ruimtes met zand en water en het avontuur kan beginnen! 70 stks Houten Trein Spoor Bouwsteen Educatief Speelgoed Voor Kinderen Kinderen Kerstcadeaus 61,92 garantie Specificatie: Item Train Track Bouwsteen Materiaal Houten Kleur Zoals de foto Gewicht 2270g Beschrijving:Gloednieuw en van goede kwaliteitEen perfecte Chrisatms-cadeau voor kinderen en kinderenLaat je kinderen plezier hebben bij het samenstellen. De magnetische kraan zorgt voor het laden.

lego trein 60051 kopen

Deze houten treinset staat garant voor vele uren speelplezier! Vervolgens rijdt hij snel naar het etensstalletje om snacks en drankjes in te slaan. Treinen en voertuigen worden apart verkocht. Rails - van bigjigs in de categorie Treinbaan.

Burgers zoo kaartjes kopen
Kortingscode lego intertoys

Uit 2 treinen met 3 wagons (kunnen worden gekoppeld door middel van magneet 8 auto's, bomen, huisjes, spoorwegovergang met beweegbare bomen. Lever de goederen op tijd. Met de werkende draaitafel kun jij bepalen in welk van de vrije ruimtes de trein kan parkeren. De handgreep kan verwijderd kunt de bellenblazer gemakkelijk bijvullen. Werkt op batterijen: 1 x AA 1,5 V (niet bij levering inbegrepen) Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar. Er is geen stroomaansluiting nodig. Inclusief 4 gebogen railelementen, 1 rechterwissel en 1 linkerwissel. 25 Hape Trein Wagon Rood 27,95 m (1k) Hape houten trein Vergeet batterijen kopen! Inclusief 4 gebogen rails, 1 linkse en 1 rechtse wissel? Gebruik de vorkheftruck om de containers te laden en til ze daarna op de wagon met de kraan.

lego trein 60051 kopen


Sitemap