Last news

Bedrijvendagen Efteling, er zijn nieuwe bedrijvendagen toegevoegd! Deze actie is nog steeds geldig! Deze is nu helaas niet meer geldig, maar ze hebben steeds weer nieuwe leuke acties. Een groot..
Read more
Bij HP profiteer je van vele HP kortingen. Als lid van Shopkorting profiteer je altijd van exclusieve HP korting. Werkt misschien niet overal, maar met de code 01718 kun je..
Read more
Alles om je kindje op een verantwoorde en veilige manier op te kunnen voeden ontdek. 50 korting op Flexa 'Strak in de Lak'-lak. Gratis bezorging vanaf 30,00. We weten allemaal..
Read more

Korting studenten ov bus


korting studenten ov bus

oV over water (waterbussen en watertaxi's). Let er wel op dat het kortingstarief alleen geldig is bij. Behalve de laatste 2 maanden, omdat je die gratis hebt gekregen (een jaarabonnement is 12 maanden reizen voor de prijs van 10 maanden). De NS wil jou als afgestudeerde niet verliezen als klant en daarom bestaat er sinds een aantal jaar een interessant aanbod van de Nederlandse Spoorwegen.

korting studenten ov bus

Kinderen 4 t/m 11 jaar 47 (20 korting bovenop de leeftijdskorting van 34). Bij gele Oplaad- en ophaalautomaten (type CCV). Bij het instappen check je in en bij het uitstappen check je uit. Stopzetten, als je geen recht meer hebt op het studentenreisproduct, dan moet je dit zelf en op tijd stopzetten. Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Deze automaten staan in verschillende winkels, zoals supermarkten, Brunas en Primeras.

Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen Auto en Vervoer: Diversen Korting studenten ov search term products Altijd, korting abonnement Maand - Abonnementen

Pieces 5 euro korting
Treatwell kortingscode 5 euro


Sitemap